Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 28. vasárnap Valéria napja van.
Elkötelezett hagyományőrzés 
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Taksonyi fiatalt is díjaztak.

A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata a hazai német önkormányzatok napján osztotta ki elismeréseit januárban. A Taksonyban élő Beszterczán Dominik is a díjazottak között szerepelt. Kiemelkedő tanulmányi teljesítményéért és a magyarországi német kulturális örökség ápolásában kifejtett aktivitásáért érdemelte ki a Koch Valéria-díjat. A díjazott fiatal a budapesti Német Nemzetiségi Gimnázium 12. évfolyamára jár. A magyarországi német kultúra iránt tanúsított érdeklődése egész kisgyermekkorára nyúlik vissza. Dominik hagyományőrzés iránti elkötelezettsége sokrétű: gyermekkora óta sikeresen vesz részt a magyarországi német szavalóversenyeken – gyakran nyelvjárási történettel versenyezve. Óvodás kora óta tagja a Taksonyi Dunamenti Fiatal Svábok Egyesülete tánccsoportjainak. A kitüntetést a gálaműsorral egybekötött pécsi díjátadáson egyéb elfoglaltság miatt nem vehette át. A díjat az MNOÖ közgyűlésének február 11-i ülésén kapja meg Beszterczán Dominik.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink