Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 21. vasárnap Konrád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Térségi programajánló
Elválasztó
Közelgő események
Elválasztó
2024-04-03
2024-05-05
Szigetszentmiklós

Az Eszeveszett primadonnák című bohózatot nézhetitek meg két részben, május 5-én, Szigetszentmiklóson az ÁJTI- Hangversenytermében. A történetről: „Haldokló asszony keresi szeretteit. Irdatlan vagyon forog kockán..." – olvassa a hirdetést Leo és Jack, a két állástalan Shakespeare-színész. Agyukban máris megfogan egy ördögi gondolat... Mikor azonban kiderül, hogy a keresett rokonok hölgyek, rögtön megtervezik, hogy nőnek adják ki magukat, végtére is színészek, a tét pedig nem csekély.

 

A kép forrása: sargahaz.com

2024-04-03
2024-04-26
Szigetszentmiklós

Az „Özönvíz előtt” című amerikai dokumentumfilmet nézhetitek meg, április 26-án a Cinema Sziget Filmklubban a Városi Könyvtár és Közösségi Házban Szigetszentmiklóson. Milyen veszélyei vannak a globális felmelegedésnek? És miként lehetne megállítani, vagy legalább mérsékelni a klímaváltozást? Leonardo DiCaprio interjúalanyai között olyan személyiségeket találunk, mint Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon és Ferenc pápa - valamint olyan lelkes és elkötelezett közösségvezetők és aktivisták, akik a Föld megmentéséért dolgoznak, helyi és globális szinten. A közönségtalálkozó vendége, Stumpf- Bíró Balázs összeomlás-kutató lesz, akivel Petró Karesz beszélget.

 

A kép forrása: sargahaz.com

2024-04-03
2024-05-06
Szigetszentmiklós

Az édesanyákat köszöntik Szigetszentmiklóson május 6-án az ÁJTI- Hangversenytermében. Köszöntőt mond: Nagy János, Szigetszentmiklós város polgármestere. Fellépnek a Pitypang Óvodába járó gyermekek, valamint a Csillag Születik Énekiskola növendékei. Az édesanyákat köszönti Nagy Anikó- Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett énekművésze és Bakóczi- Szűcs Imre nóta-, és dalénekes is.

2024-04-03
2024-05-01
Szigetszentmiklós

Idén is megrendezik a Miklósi Majálist a Kéktó Szabadidőparkban. A programok 9 órakor kezdődnek. Lesz Street Ball bajnokság, élő csocsó foci bajnokság és Kéktó3próba is. Egész nap lesznek kézműves foglalkozások, valamint veterán autó kiállítás is. A színpadon fellép az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI fúvószenekara, a tánckavalkád keretein belül pedig bemutatkoznak a város táncegyesületei és iskolai csoportjai. 16 órától fellépnek az AMI Színjáték- Musical tanszak növedékei, majd Dabi Tibor érkezik a színpadra. 17 órától Pély Barna, 18 órától pedig Kökény Dani és Szirtes Dávid érkezik a szigetszentmiklósi közönség elé.

 

 

A kép forrása: sargahaz.com

2024-04-03
2024-04-26
Halásztelek

A pszichológia iránt érdeklődőket várják április 26.-án Halásztelken a Márai Sándor Közművelődési Intézménybe. A „Merre halad a világ, és benne merre haladok én?” című előadássorozat következő vendége dr. Kádár Annamária pszichológus, meseterapeuta lesz, aki az érzelmi rezilianciáról, vagyis a lelki ellenállóképességről tart előadást. Napjaink egyik legfontosabb képessége ez, hiszen nagy szerepet játszik abban, hogy egészséges lelki működésünk megterhelő, traumatikus körülmények ellenére is megmaradjon. Sőt akár az is előfordulhat, hogy megerősödve kerülünk ki a helyzetből.

2024-04-03
2024-05-12
Ráckeve

Egy napos könnyed kenutúrára várják az érdeklődőket május 12.-én Ráckevén. A túrát azoknak ajánlják, akik csak most ismerkednek a kenuzással, és egy szép napot szeretnének eltölteni a természetben a vízen. Egy kis gyakorlóevezés után nekivágnak a Kerek-Zátony sziget megkerülésének. Azután megcsodálhatják a Senki-szigetet, majd a városba visszaérve megnézik a Kis- Duna egyetlen működő hajómalmát, mely gyönyörű ékköve a településnek. Ezt követően a Balabán lagúnát csodálják meg, amelynek vadregényes részein akár teknősökkel, hattyúkkal is találkozhatnak a résztvevők. Bővebb információkat a kisdunamente.hu oldalon olvashattok.

 

A kép forrása: kisdunamente.hu

2024-04-03
2024-05-05
Szigetszentmiklós

Sétahajózásra várják az érdeklődőket május 5.-én a szigetszentmiklósi Kikötőben. A másfél órás út során a vendégek a szigethalmi holtágakig csodálhatják a Kis-Duna élővilágát és az úszólápokat. A kirándulás alatt a hajó vezetője tájékoztatást ad a Duna-ág állat-, és növényvilágáról, egyéb érdekességeiről. A programra előzetesen kell jelentkezni az info@kisdunamente.hu címen, ahol bővebb információkat is kaphattok az indulási időpontokról is.

 

A kép forrása: kisdunamente.hu

2024-04-03
2024-05-04
Szigetszentmiklós

Az év első Csepel-sziget kerülő hajókirándulására várják az érdeklődőket május 4.-én. Az utat a Kvassay-zsilip felé kezdi a csoport, a Duna főágán a tassi zsilipig lehajózva, a zsilipen keresztül lépnek be újra a Kis-Duna ágra, összesen mintegy 120 folyamkilométer megtétele után érkezik vissza a csoport a kiinduló ponthoz, a szigetszentmiklósi kikötőhöz. A programban egy kikötés van, ahol meleg ebédet is kapnak az utasok. A programra előzetes jelentkezés szükséges. További információ és jelentkezés az info@kisdunamente.hu e-mail címen.

2024-04-03
2024-05-03
Halásztelek

Bor és Költészet címmel várják egy csésze versre az érdeklődőket, május 3.-án Halásztelken a Márai Sándor Közművelődési Intézménybe. Szederkényi Krisztina kérdezi a költészetről és ami azon túl van Farkas Gábor költőt, tanárt egy pohár bor mellett. Megzenésített verseket ad elő a magyar irodalomból: Igonda Anna és Igonda László. A szerző verseit tolmácsolja: Pálfay Kinga és Melczner Emma.

2024-04-03
2024-05-03
Halásztelek

Óváry Géza festőművész kiállítását nézhetitek meg, április 23.-tól a halásztelki Malonyai Kastélyban. A művész 1943-ban született, Körmenden. 1957-ben került Csepelre. Azóta vesz részt a csepeli képzőművészeti életben. Festményei, grafikái, kisplasztikái számos köz- és magángyűjteményben megtalálhatók. Népszerű könyvillusztrációival is nagy sikert aratott a művészeti életben. A kiállítás május 3-ig tekinthető meg, minden nap 13-18 óra között.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Dietetika
 • Fül-orr-gégészet
 • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Nőgyógyászat, várandósgondozás
 • Urológia
 • Pszichiátria
 • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink