Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Térségi programajánló
Elválasztó
Közelgő események
Elválasztó
2023-04-20
2023-07-08
Ráckeve

Idén is megrendezik a Duna-part Fesztet Ráckevén, július 6. és 8.-a között. A programsorozatnak a ráckevei Savoyai-kastély parkja ad otthont. A három napos fesztiválon a magyar könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói adják egymásnak a színpadot. Fellép többek között a Valmar, a Tankcsapda, Azahriah, a Bagossy Brothers Company, de a Carson Coma-t és ByeAlex-et is láthatja a közönség.  A fesztivál több ponton is eltér az eddig megszokott hazai fesztiváloktól: elhelyezkedése és környezete is egyedülálló, ezen felül pedig környezetbarát vállalásai vannak. Bővebb információk a www.dunapartfeszt.hu oldalon találhatók.

2023-04-24
2023-08-18
Szigetszentmiklós

Úszó- és élménytábort szerveznek Szigetszentmiklóson az Oázis Wellness Park és Panzióban.  A 6 és 14 év közötti gyermekeket várják június 19.-e és augusztus 18-a között minden hétköznap. Lesz úszásoktatás, ügyességi játékok, játszótér, trambulin, ping-pong, strandolás és a csúszdákat is használhatják a gyerekek. Jelentkezni az info@oaziswellnes.hu oldalon lehet.

2023-04-24
2023-06-26
Szigetszentmiklós

Napközis tenisztábort szerveznek június 26.-tól Szigetszentmiklóson. Kezdőtől a haladó szintig várják a gyermekeket 8 és 14 éves kor között. Minden nap lesz teniszoktatás, emellett ping-pong, tollaslabda, strandröplabda és játszótér is várja gyerekeket. A tábor helyszíne a szigetszentmiklósi Oázis Wellness Park. Jelentkezni az info@oaziswellnes.hu oldalon lehet.

2023-05-03
2023-09-30
Szigetszentmiklós

Ismét kinyitott a Csepel Autó GyártmányMúzeum. Az intézmény előzetes bejelentkezés alapján látogatható, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között. A tárlatvezetéssel egybekötött látogatásra 5 és 50 fő közötti csoportok jelentkezését várják. Bejelentkezés és bővebb információt az muzeum@sargahaz.com e-mail címen kaphattok. A tárlatvezetés minimum 45 percig tart és Szigetszentmiklóson az ÁTI-SZIGET Ipari Park területén látható.

2023-05-03
2023-06-24
Szigetszentmiklós

A Páratlan páros című vígjátékot nézheti meg a szigetszentmiklósi közönség június 24-én este fél 9-től a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren. A darab történetéből kiderül, hogy John Smith taxisofőr egyszerre él két háztartásban, két boldog házasságban. Rendkívül precíz időbeosztása tette lehetővé, hogy eddig nem bukott le, azonban amikor segít egy bajba jutott öreg hölgynek, nem számít rá, de jótettével felkelti mind a média, mind pedig a rendőrség figyelmét, veszélybe sodorva ezzel a két házasságát. A Bánfalvy Stúdió előadásában színpadra lép többek között Száraz Dénes, Kiss Ramóna, Mezei Réka Léda és Beleznay Endre is.

2023-05-03
2023-06-25
Szigetszentmiklós

Mezítláb a parkban című vígjátékot nézheti meg a szigetszentmiklósi közönség június 25-én este fél 9-től a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren. Az Orlai Produkció előadásában, Paul és Corie története bontakozik ki, akik friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben. Neil Simon, a komédia mestere ezzel a darabjával robbant be a köztudatba, és vált hamarosan a vígjátékok királyává.

 

2023-05-15
2023-06-23
Szigetszentmiklós

Új helyszínen és új hangulattal várják a diákokat és a szülőket a szigetszentmiklósi Tanévzáró Koncerten június 23.-án pénteken. A Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren 18 órakor kezdődnek a programok graffiti versennyel, melynek a témája „Így lazulok én!” lesz. A Mangorise élő koncertje 19 órakor kezdődik majd este fél kilenckor a Zaporozsec lép a színpadra. A délután folyamán lesz chill park, selfiegép és közösségi firka fal is.

2023-05-15
2023-06-25
Halásztelek

Szent László napokat tartanak Halásztelken, június 23.-a és 25-e között. Pénteken 17 órától nyárindító táncházzal, Szent Iván éji tűzugrással és a Garabonciás Néptáncegyüttessel várják az érdeklődőket a Szent László téren. Szombaton, a Németh Ferenc Sportcentrumban 10 órakor kezdődnek a programok. Lesznek sport- és táncbemutatók, fellép többek között a Garabonciás Néptáncegyüttes, lesz vadászmadár bemutató is. 18 óra 30-tól László Attila ad élő koncertet, majd 19 óra 45-kor a Gulliver Gang Gólyalábas zenekar lép fel. Este pedig 20:45-től The Biebers koncert lesz Puskás- Dallos Petivel. Vasárnap a Görögkatolikus templomban fél 10-től búcsúi szent liturgia lesz, Jaczkó György görögkatolikus pap vezetésével, majd a Szent László téren folytatódik a program zászlószegeléssel, koszorúzással. Este pedig Piknik mozival várják az érdeklődőket. További információk a település facebook oldalán olvashatóak.

2023-05-23
2023-06-16
Szigetszentmiklós

Cooldiák kulturális és szabadidő tábor szerveznek július 3-tól, július 7-ig a szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Házban. A tábor tematikus felépítésének célja, hogy a hét folyamán más-más terület kulturális értékeivel ismertessék meg a gyerekeket. Szigetszentmiklós helytörténeti érdekességei mellett megmutatják az olvasás hasznosságának szépségeit, a képzőművészetben rejlő lehetőségeket, mindezt interaktív foglalkozásokon, ahol a gyerekek nem csak alkothatnak, új ismereteket is szerezhetnek, és természetesen a szabad levegőn is szórakoznak, játszanak. A jelentkezési és befizetési határidő június 16.-a.

2023-05-23
2023-06-11
Szigetszentmiklós

Sétahajózásra várják az érdeklődőket június 11.-én vasárnap Szigetszentmiklóson. A kikötőből induló másfél órás programon, a szigethalmi holtágakig csodálhatják a Kis-Duna élővilágát és az úszólápokat. Az út során a hajó vezetője tájékoztatást ad a Duna-ág állat-, és növényvilágáról, egyéb érdekességeiről. Bővebb információ a sétahajózásról, a kisdunamente.hu oldalon olvasható.

2023-05-23
2023-06-08
Szigetszentmiklós

Újabb kiállítást nyitnak meg a Városi Galériában Szigetszentmiklóson. A Kisképzőn, 1972-1976 között végzett „A” osztálynak a képző-és iparművészeinek, Évgyűrűk - Alma Mater című kiállítását nézhetitek meg június 8-ától. A rendezvényen közreműködik Horváth Albert, jazz zongoraművész. A kiállítás megnyitja: Szűcs Tibor a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium) igazgatója. Köszöntőt mond: Szabó Béla festőművész és Kontra-Solti Eszter galériavezető. Az esemény este fél hétkor kezdődik. A kiállító művészek listája, illetve bővebb információk a www.sargahaz.com oldalon olvashatók.

2023-05-23
2023-06-10
Szigetszentmiklós

Book-kanj rám címmel, könyvkereső játékot indít a szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Ház. Az Ünnepi Könyvhét alkalmából június 5.-e  és 10.-e között minden nap elrejtenek egy könyvet Szigetszentmiklós különböző pontjain. Figyeljétek a Városi Könyvtár Facebook oldalát, ahol további instrukciókat és információkat kaphattok.

2023-05-23
2023-06-30
Szigetszentmiklós

Hajdu Klára és Szakonyi Milán lép fel a Nemcsak Jazz Klubban június 30.-án Szigetszentmiklóson. Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára. 15 éves, kétszeres Fonogram-jelölt quartetjének dalait Európától Mexikóig játsszák a rádiók és több mint 30 országban hallgatják őket a rajongók. Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett, hogy 10 éve énekel a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a magyar könnyűzenei élet oszlopos tagja. Klára és Milán duójának sajátos stílusa finom akusztikus muzsika, amiben a pop és a jazz elemei ízlésesen keverednek. Bővebb információk a sargahaz.com oldalon olvashatók. A koncert este nyolc órakor kezdődik.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cégünk kamion, teherautó, haszongépjármű, emelőhátfal és járműhidraulika expressz gyorsaságú javításával foglalkozik. Felsőfokú végzettségű szerelők folyamatos mérnöki kontroll alatt javítanak bármilyen felmerülő hibát gépjárművén.

Honlap: https://www.camionexpress.hu/

Telefon: +36 30 190 0000

A Sziget-Lab Vérvételi Centrum kulturált rendelőben, kellemes környezettel várja a pácienseinket, sorbanállás nélkül.

Szakképzett vérvételi asszisztensük a legmodernebb vérvételi eszközökkel végzi a mintavételt.

Szigetszentmiklós szívében, egyszerű megközelíthetőség gyalog, tömegközlekedéssel vagy autóval is.

Ingyenes parkolóhely az épület mögötti udvarban.

http://www.szigetlab.hu/

Ünnepeld szülinapodat a Bacchus Pub-ban!

Hozd magaddal 3 barátodat, családtagodat, ismerősödet és egy fő étel / fő fogyasztása esetén a szülinapos egy főétel fogyasztásra a ház vendége.

Honlap: https://www.bacchuspub.hu/

Telefon: +36 24 661 200

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink