Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk - Ismétlés Lakihegy Rádió
Változás az éjszakai és hajnali közlekedésben
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Változás az éjszakai és hajnali közlekedésben
Elválasztó

Változik a H6-os hév közlekedési rendje.

Szeptember 14-én és 15-én kb. fél 10-től üzemzárásig, valamint szeptember 27-én szintén fél 10-től -tól másnap 5 óráig a vonatok Szigethalom alsónál, Szigethalomnál, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél, Szigetszentmiklós alsónál, a József Attila-telepnél és Szigetszentmiklósnál a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban. Szeptember 15-én és 16-án üzemkezdettől hajnali 5 óráig, valamint szeptember 26-án kb. fél 10-től másnap hajnali 5 óráig a vonatok Szigetszentmiklósnál, a József Attila-telepnél, Szigetszentmiklós alsónál, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél, Szigethalomnál és Szigethalom alsónál a Közvágóhíd irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban. A fenti időszakokban a menetrend kis mértékben változik, egyes vonatok rövidített útvonalon, módosított időpontban vagy nem közlekednek. További részletek a mav-hev.hu oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink