Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 21. vasárnap Konrád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Új épületek gazdagítják Dunavarsányt
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Új épületek gazdagítják Dunavarsányt
Elválasztó

Dunavarsány képviselő-testülete a 2024-es költségvetés megalkotásakor jelentős tartalékot képezett, amely nem csak pénzügyi eszközöket jelent, hanem ingatlanvagyonnal is gyarapította a várost.

Az új ingatlanok hasznosítására több lehetőség is felmerült. Például a korábbi bakterház lebontását követően jelenleg nincs mód a helytörténeti gyűjtemény bemutatására, de a városközpontban egy nagyobb parkoló kialakításán is gondolkodnak. A tényleges használatra vonatkozó döntéseket viszont már Dunavarsány következő képviselő-testülete hozza meg, tudtuk meg Gergőné Varga Tünde polgármestertől.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink