Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Takarékos működtetés
Elválasztó
Hírek » Taksony » Takarékos működtetés
Elválasztó

Energiatakarékos üzemmódban működnek az intézmények.

A taksonyi képviselő-testület legutóbbi ülésén tárgyalta és fogadta el azt az energiamegtakarítási tervet, amely válasz a háború miatt kialakult energiaválságra. Kreisz László polgármester a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy az önkormányzat már évekkel ezelőtt tett lépéseket arra, hogy az energiafelhasználást optimalizája. A napokban elfogadott döntéssel 20-25 százalékos megtakarítással kalkulál a településvezetés. Hozzátette: a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár esetében az épület időszakos bezárásáról döntöttek, így az intézmény december 12-től, 2023. február 28-ig zárva tart úgy, hogy a könyvtári szolgáltatás házhozszállítással továbbra is biztosított a lakosok számára. A Polgármesteri Hivatal munkarendje is módosul, így az december 1-jétől hétfő, kedd és szerdai napokon fogadja ügyfeleit. A Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat védőnői szolgálatának munkarendje november 1-jétől változik, a teljes épület pedig december 23-tól zárva tart. A Forrás Intézményüzemeltető Központ konyhája is átmenetileg bezár december 22-től 2023. január 6-ig - ebben az időszakban a gyermekétkeztetés biztosított marad.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink