Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 27. szombat Olga napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk- ismétlés Lakihegy Rádió
SUP
Elválasztó
Hírek » Taksony » SUP
Elválasztó

Nyílt nap a vízen.

SUP-ozásra várják az érdeklődőket július 29-én, szombaton a taksonyi Marestli parkban. A Rákóczi László Vízisport Egyesület szervezésében újabb SUP nap várja az érdeklődőket. A programra bárki ellátogathat, aki szeretné biztonságos körülmények között kipróbálni az állva evezést. A felszerelést a szervezők biztosítják, a részvétel ingyenes. A résztvevők számára azt tanácsolják, hogy váltóruhát és törölközőt vigyenek magukkal az evezős nyílt napra. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

2021 júniusában egy új rendezvényhelyszínnel gazdagodott Szigethalom városa. A PLACC Szigethalom, a sokak által már ismert Vadaspark és Ifjúsági Élmény Tábor szomszédságában található.

A közel 1300 m2 –es kreatívan kialakított helyszín kiválóan alkalmas minden korosztály számára a szabadidő aktív eltöltésére.

Vannak, akiket a koncertek, a színházi előadások, a diszkók, esetleg a sportesemények vonzanak ide, mely programokra tavasztól őszig áll rendelkezésre a terület.

Programinformáció: https://placcszigethalom.hu/

A helyszínen található kresz park, gördeszka pálya és pump track pálya, melyet szívesen látogatnak családok, tizenévesek és baráti társaságok is.

A felnőttek szívesen használják a jó ízléssel kreált raklapkiülőket, ahol egy baráti csevej közben elfogyaszthatják a PLACC BÜFÉ változatos kínálatát.

A PLACCON tehát megtalálható minden, ami a kikapcsolódáshoz kell!

Kutyabarát helyszín.

PLACC... Ahol lazulhatsz!

https://placcszigethalom.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/placcszigethalom

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink