Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Otthon kell kitölteni
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Otthon kell kitölteni
Elválasztó

Kitöltött orvosi igazolásokkal kell érkezni a rendelőbe.

Dr. Szabados Karina, halásztelki gyermekorvos arról tájékoztatta a szülőket, hogy az eddigi, egyébként sem kevés orvosi feladat mellett hatalmas plusz adminisztrációs terhet jelent a közösségből hiányzó gyermekek hiányzási napjainak igazolása. Jelenleg, a megnövekedett betegellátási terhelést - váratlan körülmények miatt - bizonytalan ideig csak egy asszisztenssel tudja biztosítani, így az orvosi igazolások kiadását csak a tényleges orvosi segítséget igénylő beteg gyermekek ellátásának rovására tudja teljesíteni. Ezért arra kéri a szülőket, hogy a doktornő hivatalos közösségi oldalán közzétett dokumentumon nyilatkozzanak a gyermek hiányzásáról - ahogyan az egyébként a rendelőben is történne - és a rendelések utolsó fél órájában van lehetőség a kitöltött dokumentumok aláíratására.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Az Újház Tökölben szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet!

 Újház Tököl és Szigetcsép között.  

info@baustar98kft.hu

https://www.baustar98kft.hu/

https://www.facebook.com/baustar98kft

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink