Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Nyitott kommunikáció 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nyitott kommunikáció 
Elválasztó

Kötetlenül beszélgethettek a lakók a polgármesterrel.

Szeptember 9-én, a 20. Csepel- szigeti Halászléfőző versenyen idén is végigjárta a csapatokat Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere. A város első embere rádiónknak elmondta, voltak új és régi csapatok is, melyekhez házi pálinkával és szigetszentmiklósi kenyérrel érkezett. Hozzátette, sok kérdés és visszajelzés is érkezett a résztvevőktől, így igen tartalmas és hasznos beszélgetéseket folytatott le a csapattagokkal. Hozzátette, már a halászléfőző versenyen is sok résztvevő érdeklődött, hogy idén lesz-e második lecsófőző fesztivál. Kiemelte, szeptember 30-án izgalmas programokkal, várják a kilátogatókat a 2. lecsófőző fesztiválra, ahol ismét lesz lehetőség kötetlenül beszélgetni.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szigetszentmiklósi szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Dunavarsányi cég 4 műszakba kollégákat vár! 12 órás munkarend, 3 nap munka (6-18), 3 nap pihenő, 3 nap éjjeli munka (18-6), 3 nap pihenő…

Kimagasló átlagbér, bejárási támogatás. Operátorokat nettó 400.000Ft átlagbérrel és gépbeállítókat kimagasló fizetéssel felveszünk!

Jelentkezés a kupakgyar@gmail.com címen.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink