Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Nem szűnik meg praxis
Elválasztó
Hírek » Taksony » Nem szűnik meg praxis
Elválasztó

Marad a három háziorvosi körzet

- mondta el a Lakihegy Rádiónak adott interjújában Kreisz László, Taksony polgármestere. Mint az ismert, a településen működő háziorvosi körzetek közül egy a Fő úton, a másik kettő pedig a Széchenyi úton működik. A Fő út 38. szám alatti orvosi rendelőt működtető - önkormányzat által megbízott - cég hosszú ideje nem tudott állandó orvos alkalmazásáról gondoskodni, ezért az önkormányzat a zökkenőmentes betegellátás érdekében felmondta a szerződést, egyúttal pályázatot írt ki a körzet működtetésére. A polgármester kiemelte, hogy a praxis nem szűnik meg, csak új helyszínre kerül, mégpedig a település tulajdonában álló Széchenyi úti rendelőbe.

Kreisz László hozzátette: a háziorvosok március 10-éig pályázhatnak, amelyet követően a képviselő-testület dönt a nyertes pályázó személyéről, aki munkáját már a Széchenyi úti rendelőben kezdi majd meg. A Fő úti rendelés a felmondási idő szerint április végéig marad.

 

A teljes beszélgetés a hír alatt meghallgatható. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Brendon Beach Dunavarsány - a nyár csak rád vár. Gyönyörű homokos, természetes, család- és gyermekbarát fürdőhely. A strandolás 6 éves kor alatt ingyenes, a napijegy gyermekeknek 1500 forint, diákoknak 1900 forint, felnőtteknek pedig 2900 forint. Tarts velünk egész nyáron, töltődj fel a Brendon Beachen.

Facebook: https://www.facebook.com/brendonbeach2022/

Telefon: +36 70 409 7160

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink