Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Lesz helyettesítés és orvos is helyben
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Lesz helyettesítés és orvos is helyben
Elválasztó

Gondoskodik a szigetszentmiklósi önkormányzat az orvosi helyettesítésről Lakihegyen.

Dr. Surányi Hilda doktornő november 1-jétől vette át - hosszú idő óta egyedüli jelentkezőként - a lakihegyi körzetet, helyettes körzeti orvosként. Ez végre úgy tűnt, tartósabb megoldást jelenthet az égető orvoshiányra, írja a város hivatalos közösségi oldala. A doktornő magánjellegű okokból kifolyólag, személyesen nem tudja ellátni feladatait, ezért az Önkormányzattal megkötött szerződése értelmében, az általa biztosított és finanszírozott helyettes háziorvos igyekszik ellátni a körzethez tartozó betegeket, olvasható a tájékoztatóban. Amennyiben a doktornő november 20-tól nem tudja biztosítani a körzeti ellátást, úgy a szerződést azonnali hatállyal megszünteti az önkormányzat. Mint azt írják, a kialakult helyzetről folyamatosan egyeztet az önkormányzat az illetékes Népegészségügyi Osztállyal is, ahonnan biztosították őket arról, hogy ha szükséges, azonnal lehetővé teszik azt, hogy az Önkormányzat gondoskodjon a körzeti orvos helyettesítéséről. A helyettesítéssel kapcsolatban is megtették az előkészítő lépéseket, így ha kell, akár már november 20-án kora délutántól biztosítják helyben, a lakihegyi orvosi rendelőben a körzeti orvosi ellátást, naponta két órában, a szükséges asszisztensi közreműködéssel együtt.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink