Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
A közös célokért dolgoznak 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A közös célokért dolgoznak 
Elválasztó

Folytatódnak a fejlesztések Szigetszentmiklóson.

Ezt mondta el rádiónknak Nagy János, Szigetszentmiklós újraválasztott polgármestere. Az Egységben a Városért Egyesület jelöltje a szavazatok 37,42 %-át szerezte meg. A képviselő-testületben a Fidesz-KDNP-nek 7, az Egységben a Városért szervezetnek 4, a Miklósért Városvédő Kör egyesület és a baloldali pártok közös listájának 2 képviselője lesz, míg a Közösség a Fejlett Városért Egyesület és a Momentumnak 1 képviselője lesz a szigetszentmiklósi testületben. A város első embere úgy gondolja, az összetétel ellenére, a város működőképessége és folyamatos fejlesztése lesz a célja minden képviselőnek. Hozzátette, a jelenlegi adatok alapján a 8. számú egyéni választókerületben Ladányi Sándor, az Egységben a Városért Egyesület jelöltje 482 szavazattal nyert, azonban Becz Tamás, a Fidesz- KDNP jelöltje mindössze egy szavazattal maradt alul a második helyen. Emiatt újraszámlálást kért a Fidesz- KDNP, aminek eredménye is meghatározza majd a további munkafolyamatokat, hangsúlyozta Nagy János.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Dunavarsányi cég 4 műszakba kollégákat vár! 12 órás munkarend, 3 nap munka (6-18), 3 nap pihenő, 3 nap éjjeli munka (18-6), 3 nap pihenő…

Kimagasló átlagbér, bejárási támogatás. Operátorokat nettó 400.000Ft átlagbérrel és gépbeállítókat kimagasló fizetéssel felveszünk!

Jelentkezés a kupakgyar@gmail.com címen.

Elhivatottság, rugalmasság! 

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink