Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Ingyenes marad a zöldhulladék-szállítás Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Ingyenes marad a zöldhulladék-szállítás Dunaharasztiban
Elválasztó

Tavaly a hulladékrendszer reformálása végül érintette a lakossági beszállítás kedvezményét is, ezért egyeztetett a Dunaharaszti Komposztáló és Zöldhulladéklerakó telep a Dunaharaszti önkormányzattal, és így a dunaharaszti lakosok számára továbbra is megmarad a a dunaharaszti lakosok számára az ingyenes zöldhulladék-lerakási lehetőség.

Sajnos Dunavarsány kikerült ebből a körből, ők továbbra is bevihetik a zöldhulladékot, de csak lerakói díj ellenében. A lakossági kedvezmény igénybevételének feltételei a következők. Csak hétfői napokon, 15.00 óráig, érvényes nyitvatartási időben lehet a telepet meglátogatni. Havonta összesen 100 kg lerakása ingyenes. A kedvezmény ingatlanra vonatkozik, tehát több, ugyanarra a címre bejelentett személy érkezése esetén is csak 100 kg-ot lehet érvényesíteni. Kertészek vagy zöldhulladékszállítók által behozott hulladékra az ingyenesség nem vonatkozik, akkor sem, ha dunaharaszti címről szállítják be. Minden beérkező autót lemérnek. A zöldhulladékot ömlesztve kell letenni, tehát a zsákokból ki kell borogatni, a kötözőanyagot le kell vágni, és ezeket nem lehet a telepen hagyni. Fatuskóra, 15 cm átmérőnél vastagabb rönkre nem vonatkozik a kedvezmény. Nádat nem vesznek át.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink