Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Folyamatos változások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Folyamatos változások
Elválasztó

Újabb szakaszába lép a felújítás.

Az 5102-5103 jelű út és 5101-Massányi Károly úti csomópont ideiglenes forgalomterelésének újabb változásaira készülhetnek a közlekedők, írja a szigetszentmiklos.hu. Az 5101-Massányi Károly út május 14-től, keddtől a közösségi- és a személygépjármű forgalom lezárások nélkül használhatja a csomópontot a végleges táblák és burkolati jelek szerint. Jövő héten, várhatóan szerdán, beüzemelik a felújított közvilágítási és az új forgalomirányítási lámpahálózat is. Az 5102-5103 jelű úton jövő héten kiépül a végleges forgalmi rend, az ideiglenes forgalomterelés érdemi része megszűnik. Padkaépítés miatt az 5103 és az 5102 jelű utakon a szélső sávokban még mozgó terelések várhatók, de a felújított és az új körforgalmat teljes mértékben visszaadják a közforgalom számára. A műszaki átadás-átvételi eljárás lezárásáig a sebességkorlátozás érvényben marad, de a befejező munkálatok végével teljes szélességben használhatják a közlekedők a szakaszt." – tájékoztatott a munkálatokat végző Colas Út Zrt.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink