Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Felsőoktatási ösztöndíj-pályázat
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Felsőoktatási ösztöndíj-pályázat
Elválasztó

Dunavarsány város a felsőfokú oktatásban tanulmányokat folytató helyi fiatalok anyagi támogatására hirdetett pályázatot.

A részvételhez pályázati adatlapot kell kitölteni a jelentkezőknek, amelyet kitöltve május 31-ig kell visszaküldeni. Ösztöndíjban csak az a hallgató részesíthető, aki Dunavarsányban bejelentett lakóhellyel rendelkezik és ténylegesen a városban lakik, felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanul addig az időpontig, ameddig hallgatói jogviszonya fennáll, legfeljebb azonban 25. életévének betöltéséig, illetve aki első diplomát szerzőnek tekinthető. További részletes tájékoztatás, pályázati adatlap Dunavarsány Város honlapján, a pályázatok menüpontban érhető el.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink