Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Energetikai felújítások Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Energetikai felújítások Dunaharasztiban
Elválasztó

Energetikai felújításokról számolt be Dr. Szalay László, a város polgármestere a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.

Közintézményeik energetikai fejlesztése keretében elkezdődött a Polgármesteri Hivatal, a Hétszínvirág Óvoda, a Rendőrőrs, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat épületeinek épületgépészeti átalakítása, fűtéskorszerűsítése. Ennek keretein belül az atmoszférikus kazánokat korszerű, kondenzációs kazánokra cserélik, melynek eredményeképpen 20-30 százalék körüli csökkenés várható a gázfogyasztásban. Megkezdődött a Mese Óvoda hőközpontjának teljeskörű átépítése is. Elkészült a Polgármesteri Hivatal napelem-rendszere, valamint a Mese Óvoda hasonló rendszerének bővítése. A polgármesteri hivatalra is kerültek szolár panelek.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink