Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 23. csütörtök Dezső napja van.
Dunavarsányi tervek 2024-re
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Dunavarsányi tervek 2024-re
Elválasztó

Ismertette Dunavarsány önkormányzatának idei terveit Gergőné Varga Tünde polgármester.

Tavasszal megkezdődik a Habitat utca és a Nyugati lakópark találkozásánál a gyalogátkelőhely kialakítása és a buszmegállók áthelyezése. Szintén közlekedési fejlesztés az, hogy zebra létesülhet az 51-es úton Nagyvarsánynál. Ez egy nagyon körültekintően kiépített zebra lesz, megfelelő kivilágítással és forgalom-lassítással. Nagyvarsányban a megszűnt iskola épületében óvodai csoportszoba létesül, az önkormányzat tervei szerint ősztől már járhatnak oda is a gyerekek. A református egyház létesíti 2024-ben a város legújabb bölcsődéjét. Idén tavasszal megkezdődhet az építkezés az Epres utcában, és ha minden rendben megy, még ebben az évben át is adhatja a kivitelező az épületet.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink