Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
Adventi vasárnap miatt korlátozás várható
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Adventi vasárnap miatt korlátozás várható
Elválasztó

Forgalomkorlátozás lesz Szigetszentmiklóson.

A Városi Könyvtár és Közösségi Ház november 27-én szervezi meg az Adventi vasárnap rendezvényét, ezért november 22-én kedden reggel 8 órától egészen január elejéig lezárnak a Szent Erzsébet téri parkolóban néhány parkolóhelyet a városi karácsonyfa számára. Továbbá részlegesen lezárják november 25-én, pénteken este 6 órától, teljesen pedig november 26-án, szombaton este 6 órától a Szent Erzsébet téri parkolót, illetve november 25-én, pénteken este 6 órától a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti parkoló területét is lezárják. A Városi Könyvtár és közösségi Ház előtti útszakaszon, a Szent Erzsébet téri körforgalomtól a Tököli úti csomópontig korlátozva lesz a közlekedés az átmenő forgalom elől november 27-én reggel 5 órától november 27-én este 10 óráig. Ebben az időszakban a bank, a posta valamint a Szent Erzsébet téri útszakasz mentén lévő parkolókban tilos lesz autóval megállni és parkolni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu