Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Jonas Brothers - Sucker
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap! Petró Károly és Petykó Ágnes
Zárás vizsgával
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Egyéni sportok
2015-07-01 13:20

A térségi egyesület a nyári pihenő előtt egy nyílt, négy órás felmérést tartott, ahol a sportolók testi, lelki és szellemi fejlődésüket mutathatták be. A szülők és barátok előtt bemutatott gyakorlatok után mindenki megkapta az eredményeinek megfelelő övet. Az idén a felnőtt válogatottban is bemutatkozó Elszaszer Dávid négy órás technikai és fizikai vizsgát tett, emellett 20 ellenféllel kellett küzdenie. A fiatal tehetség jutalma teljesítményéért a barna öv lett. Az egyesület harcosai legközelebb augusztus elején állnak edzésbe.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink