Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Térségi programajánló
Elválasztó
Közelgő események
Elválasztó
2024-05-13
2024-07-06
Ráckeve

Idén is megrendezik a „bejövős fesztivált”, vagyis a DUNAPART Fesztet július 4.-e és 6.-a között Ráckevén. A három nap alatt a magyar könnyűzenei élet színe-java felvonul majd. Koncertet ad többek között: T. Danny, Majka, Dzsudló, az Animal Cannibals, Bruno és Spacc, valamint Manuel, a Follow the Flow és Bye Alex és a Slepp is. Az esték hangulatát pedig neves dj-k fokozzák tovább. Bővebb infókért keressétek a www.dunapartfeszt.hu oldalt.

 

A kép forrása: dunapartfeszt.hu

2024-05-22
2024-06-20
Szigetszentmiklós

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Tanévzáró Koncertet június 20.-án Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren. Idén is lesz graffiti verseny és chill parkkal is készülnek a szervezők, ahol lesz ipadkarikatúra, illetve kipróbálhatjátok az agyhullámokkal vezérelhető társast is. 20 órától re:Verze- improvizált stanup-koncertet tartank, majd fél 9-től a 4S Street lép színpadra.

2024-05-22
2024-06-23
Szigetszentmiklós

Három napon át tart a Szabadtéri Színházi Hétvége Szigetszentmiklóson. Június 21.-én pénteken az Orlai Produkció előadását: El!- Karádyáda című darabot nézhetitek meg Fullajtár Andreával. Június 22-én, szombaton két előadás is lesz. Délelőtt a gyermekeknek kedveskednek, a Valódi kincs című zenés mesejátékkal, este pedig a Gül Baba című daljátékot viszik színpadra két részben. Vasárnap a Még egy kört mindenkinek című darabot láthatjátok. Bővebb információkért keressétek a sargahaz.com weboldalt.

 

A kép forrása: sargahaz.com

2024-05-22
2024-06-28
Szigetszentmiklós

Júniusban is lesz Nemcsak Jazz Klub Szigetszentmiklóson. Romhányi Áron eMeRTon, többszörös Fonogram-díjas zongorista, Artisjus díjas zeneszerző, valamint Szakonyi Milán Fonogram-díjra jelölt énekes- gitáros estje a két művész rendkívül sokszínű zenei életútjának kivonata. Új és régi saját dalok, és régi magyar slágerek virtuóz, "bárzenei hangulatú" előadása várható - egy pici modern csavarral, június 28.-án a Gyári 33. szám alatt található vendéglőben. Bővebb információkért látogassatok el a sargahaz.com oldalra.

 

A kép forrása: sargahaz.com

2024-05-22
2024-06-23
Halásztelek

Idén is megrendezik a Szent László napokat Halásztelken június 22.-és 23.-án. Szombaton a Németh Ferenc Sportcentrumnál egész nap kézműves vásárral, légvárral, hagyományőrző játékokkal várják a családokat. Délután tánc és sportbemutatók követik egymást, 17 órától az Alma együttes ad koncertet, 19 órától Vastag Tamás lép színpadra, fél 9-től pedig a P. mobil élő koncert lesz. Vasárnap a görögkatolikus templomban tartanak búcsúi szent liturgiát, majd a Szent László téren lesz zászlószegelés és koszorúzás. Este pedig piknik mozi keretében a Legnagyobb showman című filmet nézhetitek meg.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink