Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2024. február 22. csütörtök Gerzson napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Térségi programajánló
Elválasztó
Közelgő események
Elválasztó
2024-02-19
2024-03-31
Szigetszentmiklós

„Szentmilósi színpadon” címmel, Szabó Attila fotókiállítása tekinthetitek meg március elsejétől a szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Aula Galériájában. A kiállítást megnyitja: Lázár Gergő igazgató, közreműködik Rubold Bálint és Szabó Bence. A kiállítást március 31.-ig tudjátok megnézni.

 

A kép forrása: www.sargahaz.com

2024-02-19
2024-03-09
Szigetszentmiklós

Idén is megünneplik a hölgyeket a Városi Nőnap keretein belül, március 9.-én Szigetszentmiklóson. Az eseményen fellépnek a Vidám Fiúk, a Színjáték- Musical Osztály illetve László Attila is. Köszöntőt mond Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere. A rendezvény 10 órakor kezdődik az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI hangversenytermében.

2024-02-19
2024-02-22
Szigetszentmiklós

A Nő című, romantikus filmet nézhetitek meg a Cinema Sziget Filmklub soron következő alkalmán, február 22.-én a Városi Könyvtár és Közösségi Házban Szigetszentmiklóson. A közönségtalálkozó vendége: Lévai Richárd - közösségi marketing specialista, akivel Petró Karesz a Lakihegy Rádió műsorvezetője beszélget. A rendezvény 18 órakor kezdődik.

2024-02-19
2024-02-26
Szigetszentmiklós

Ismeretterjesztő előadásra várnak minden érdeklődőt február 26.-án Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. A Kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából, a Csepel-szigetről a szovjet munkatáborokba hurcolt magyarok megrendítő történetét hallgathatjátok meg. Amikor a II. világháború utolsó szakaszában a szovjet hadsereg megkezdte Magyarország megszállását, katonák tízezreit vetette hadifogságba, valamint hozzálátott a tisztogatáshoz. Ennek során becslések szerint körülbelül 800 ezer magyart hurcoltak munkatáborokba a Szovjetunió területére, közülük mintegy 200 ezren vesztek oda. A Csepel-szigetről is ezreket vittek el – hadifogságba és a civileket „malenkij robotra”. Az ő történetüket kutatja Csarnai Márk, csepeli történész, aki megrendítő adatokat oszt meg a közönséggel a Csepel-szigeti foglyok sorsáról.

2024-02-19
2024-03-09
Szigetszentmiklós

Babaruha börzét tartanak március 9.-én Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. Eladni és vásárolni lehet ruhákat a bébi kortól, a tinédzserkorig, babakocsit, etetőszéket, gyerek autóülést és sok más hasznos dolgot! Az első emeleten szakképzett gyermekfelügyelet biztosított, a szülők nyugodt vásárlása érdekében. Lesznek ingyenes termékbemutatók, kóstolók is.

2024-02-19
2024-03-23
Szigetszentmiklós

A Rutkai Bori Banda - Nyuszi buli - húsvétváró családi koncertjére várják a családokat március 23.-án Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Házba. Egy héttel Húsvét előtt már az ünnepi készülődés hangulatát idézi meg vidám, táncos, tavaszi dalaival a zenekar. Bori színpompás horgolt bábjai közül előbukkan Nyuffi, a kicsit pösze, de nagyon beszédes nyuszi figura. Ő lesz a főszereplő ezen a koncerten. Az előadás után lesznek kézműves foglalkozások, Biszák Bence és zenekara közreműködésével gyermektáncház, nyuszisimogató, valamint mézes nyuszi díszítés a Német Nemzetiségi Klub közreműködésével. A rendezvény 16 órakor kezdődik.

2024-02-19
2024-03-27
Szigetszentmiklós

 „Hoztam valamit a hegyekből” címmel előadást tartanak a Színházi világnap alkalmából március 27.-én Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.  Tóth Auguszta Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész önálló estjét nézhetitek meg, zongorán közreműködik: Szilassy Nelly. Bővebb információkért keressétek a sargahaz.com oldalt.

2024-02-19
2024-03-28
Szigetszentmiklós

Márciusban is várja az érdeklődőket a Nemcsak Jazz Klub két koncerttel március 28.-án a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. A Perpétuum zenekar eredetileg jazz quartet-ként alakult 2017 tavaszán, azonban a próbák során nagyon hamar kiderült, hogy az átharmonizált standard-ek helyett, jobban szeretnek saját dalokat alkotni és játszani. Színpadra lép az este folyamán Szeder is, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő, aki a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett. A Junior Artisjus-díjas énekes-dalszerző 2013 óta egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek.

 

2024-02-19
2024-02-29
Halásztelek

Halásztelekre érkezik a Petőfi Mozgó Múzeum Busz február 28.-án és 29.-én. A kiállítás a dinamizmusáról ismert alkotó karakterét és életművének kiemelkedő darabjait mutatja be. Petőfi az utazáson keresztül idézi fel múltjának egyes állomásait és fejtegeti jövőjének titkát, terveit, kísérőnk lesz a kiállítás bejárása során. A tárgyak és szövegek örökérvényű kérdések felől közelítik meg Petőfi Sándor alkotói életútját, így kapcsolódva a mai ember élethelyzeteihez, problémáihoz is. A busz a Bocskai István Református Oktatási Központ udvarán várja majd a látogatókat.

 

2024-02-19
2024-03-23
Halásztelek

Elek Péter humorista, „Férfi megérzés” című önálló estjére várják az érdeklődőket március 23.-án Halásztelken a Márai Sándor Közművelődési Intézményben.  "Ez jó mulatság, férfi munka volt!" - írja Vörösmarty, és mondtam hangosan én is, miután felvittem az új Vejnemöjnen szekrényt a harmadikra, és utána nem mozdultam meg két napig. Férfinak lenni jó mulatság, kivéve ilyenkor…

….és hogy még mikor máskor nem, Elek Péter szerint? Az kiderül március 23.-án 18 órától.

2024-02-19
2024-03-08
Halásztelek

Idén is megünneplik a hölgyeket a Városi Nőnap keretein belül, március 8.-án Halásztelken. Az eseményen fellép Homonnay Zsolt, Jászai Mari-díjas magyar színész, énekes, dalszövegíró. A rendezvény 18 órakor kezdődik a Márai Sándor Közművelődési Intézményben.

2024-02-19
2024-02-23
Halásztelek

Hogyan hatnak ránk a kapcsolataink? Többek között ez is kiderül február 23.-án Halasi Gabriella mentálhigiénés, lelkigondozó szakember előadásából, Halásztelken a Márai Sándor Közművelődési Intézményben. A „Megtartó kapcsolataink mint erőforrások” című előadás a mindennapi emberi kapcsolatokra mutat rá, kérdéseket vet fel, amelyekre a válaszok sem maradnak el. Az előadás 19 órakor kezdődik.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink