Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. június. 18. hétfõ van, Levente napja.


Programok

2018.06.21
Ercsi

Az Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtárban Dan Goggin: Apácák c. musical-komédiáját tekinthetik meg az érdeklődők. A főbb szerepekben Voith Ági, Mérai Kata, Vándor Éva, Zakariás Éva, és Laurinyecz Réka láthatók. A történet a gombamérgezést túlélt 5 apácáról szól, akik mindent megtettek, hogy összegyűjtsék a pénzt 52 társuk illő temetésére: céget alapítottak, vallásos témájú képeslapokat árultak, sőt, saját holmijukat is pénzzé tették, de az így befolyt összeg is csak 48 apáca temetésére elég. Így az 5 túlélő úgy dönt, hogy jótékonysági koncertet rendez. A Grease című musicalből adnak elő részleteket, és ezzel elkezdődik az "apácashow". Az előadás június 21-én, csütörtökön este 7 órakor kezdődik.

2018.06.21
Dunaharaszti

Újabb képzőművészeti kiállítás nyílik Dunaharasztin, a Laffert Kúriában. Az intézmény már évek óta rendez egész nyáron látogatható kiállításokat, melyek a megszokott művészeti élmény mellett más, alternatív szórakozást is nyújtanak. Idén Kertai Zalán “Az ismeretlen katona” című kiállítására várják az érdeklődőket. A festőművész munkái a világ katonáit mutatja be az ókortól napjainkig. A kiállításon a magyarországi németek XX. századi, Gulágon megélt szenvedéseit megörökítő alkotások is láthatók. A szeptember 10-ig megtekinthető tárlat megnyitójára június 21-én, csütörtökön este 6 órakor kerül sor.

2018.06.22
Százhalombatta, Óváros

Kiállítás, szabadtéri mozi, főzőverseny, motorcsónakázás, sportversenyek, koncertek, családi programok – a többi között ezt kínálja az Óvárosi Szent László Napok Százhalombattán, június 22-e és 29-e között. Részletek a battai kulturális központ honlapján.

2018.06.23
VSZK, Százhalombatta

Farkasok éjszakája – ezzel a mottóval szervez küzdősportgálát a Százhalombattai Box SE június 23-án, szombaton 18 órától a battai Városi Sportközpontban. A gálán profi ökölvívás, thai-box és K1 küzdelmeket láthatnak az érdeklődők. 

2018.06.23
"Matrica Múzeum"

A százhalombattai Matrica múzeum is csatlakozott az országos programhoz, amely során meghosszabbított nyitva tartással, állandó és időszaki kiállítással várja a látogatókat az intézmény június 23-án, szombaton.

2018.07.06
"Matrica" Múzeum, Százhalombatta

Július 29-éig látogatható "Az én testem" - tetoválástörténeti kiállítás a százhalombattai "Matrica" Múzeumban. A bemutató számos meglepetést tartogat a témában valamennyire jártas látogatóknak is.

2018.07.20
Százhalombatta, Szent István tér

Töltsön el egy emlékezetes nyári estét Százhalombatta főterén, a Szent István téren, ahol Odett az egyedi hangú énekes ad koncertet július 20-án, pénteken, 20 órától.