Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Alan Walker & Ava Max - Alone pt II
Naptár ikon
2020. szeptember 23. szerda Tekla napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Vigasztalhatatlan
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Sandy szomorú története:

Gazdája visszahozta. A családban történt haláleset pecsételte meg a sorsát. Szeretett gazdija,magára maradt és önmagát sem tudja teljes mértékben ellátni. Ez a bájos kutyuska teljesen összetört. Sokáig hangos sírással töltötte napjai nagyrészét. Talán kezd túljutni a krízisen, de még mindig nagyon szomorú és megtört. Apró lábait szedegeti ,hogy egyik másik gondozó közelében lehessen, aztán bebújik egy házba és pihen. Ennek a kicsi kutyának igazán nincsenek nagy igényei, csak szeressék! Bármilyen pici helyen meghúzza magát és vár. Aztán tovább tipeg valaki után...és így tovább.

2007-es születésű ,kedves kislány. Adjunk esélyt ...Idősebb éveire, legyen megint szerető családja!

Azt mondod rá, hogy kicsit husi? Na jó, talán egy kicsit...De mit számít ez? Szeretetre vágyik, egy szerető gazdira. Neki megadatott, hogy átélhesse milyen egy szerető családban élni. Sajnos egyszer minden véget ér, és Sandy ezt megtapasztalta. Legyél Te az, aki újra örömet okoz ennek az apróságnak, aki szereti és vigyáz rá. Most még szomorú, de hidd el, hogy Te megvigasztalhatod. Látogasd meg, tegyél egy próbát!

Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány Tököl
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink