Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Jonas Brothers - Sucker
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Vigasztalhatatlan
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Sandy szomorú története:

Gazdája visszahozta. A családban történt haláleset pecsételte meg a sorsát. Szeretett gazdija,magára maradt és önmagát sem tudja teljes mértékben ellátni. Ez a bájos kutyuska teljesen összetört. Sokáig hangos sírással töltötte napjai nagyrészét. Talán kezd túljutni a krízisen, de még mindig nagyon szomorú és megtört. Apró lábait szedegeti ,hogy egyik másik gondozó közelében lehessen, aztán bebújik egy házba és pihen. Ennek a kicsi kutyának igazán nincsenek nagy igényei, csak szeressék! Bármilyen pici helyen meghúzza magát és vár. Aztán tovább tipeg valaki után...és így tovább.

2007-es születésű ,kedves kislány. Adjunk esélyt ...Idősebb éveire, legyen megint szerető családja!

Azt mondod rá, hogy kicsit husi? Na jó, talán egy kicsit...De mit számít ez? Szeretetre vágyik, egy szerető gazdira. Neki megadatott, hogy átélhesse milyen egy szerető családban élni. Sajnos egyszer minden véget ér, és Sandy ezt megtapasztalta. Legyél Te az, aki újra örömet okoz ennek az apróságnak, aki szereti és vigyáz rá. Most még szomorú, de hidd el, hogy Te megvigasztalhatod. Látogasd meg, tegyél egy próbát!

Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány Tököl
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink