Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. június. 19. szerda van, Gyárfás napja.


Sikeres hétvége a kosarasoknál

2015, november 25 - 22:30

Hazai győzelmeket aratott a BKG DSE férfi és női felnőtt csapata egyaránt.

Végig uralva a találkozót, 12 ponttal győzött a BKG DSE női csapata a Kanizsai Vadmacskák ellen, az NBI/B-és bajnokság hazai mérkőzésén. A mérkőzésen főleg Shirian Fatime volt elemében a maga 27 pontjával. Rónaszéki Szílvia tanítványai ezzel begyűjtötték harmadik sikerüket az idei szezonban, és jelenleg három siker mellett három vereséggel a hatodik helyen állnak. A miklósi lányok hétvégén az eddig nyeretlen MAFC otthonában játszanak.

Öt meccsesre nyújtották veretlen szériájukat a férfiak az NBII-ben, miután hazai pályán 14 ponttal győzték le a Göd együttesét. A srácok végig uralták a találkozót, így a mérkőzés legvégén egy mínusz nyolcas negyed is belefért. 5-1-el jelenleg a férfi csapat a második helyen áll csoportjában. Következő mérkőzésük pénteken lesz a TFSE otthonában.
A BKG férfi csapata múlt hét csütörtökön a Hepp-kupa nyolcaddöntőjében volt még érdekelt, ahol ugyan 87-70-re felülmúlták az egy osztállyal feljebb lévő Budapest Honvédot, mégis a fővárosiak mentek tovább 20-0-s összesítéssel! A Hepp-kupa szabályzatában ha egy NBII-es csapathoz NBI/B-s csapat érkezik, akkor a rendező csapatnak orvost kell biztosítania a helyszínen, nem orvosi személyzetet, vagy szakképzett ápolót, stb. Hanem Orvost! Na itt hibázott a BKG, amennyiben ezt hibának lehet nevezni. Természetesen megvolt mindkét csapatnak a véleménye a szövetség döntésével kapcsolatban…
Egy biztos a BKG veretlenül esett ki a Hepp-kupából.

Női felnőtt, NBI/B
BKG DSE - Kanizsai Vadmacskák SE 81-69 (22-13, 21-19, 19-10, 19-27)

Férfi felnőtt, NBII
BKG DSE - Gödi SE 72-58 (17-10, 20-16, 20-9, 15-23)

(BT)

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!