Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 30. szombat Jeromos napja van.
Évgyűrűk - Alma Mater kiállítás
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Szigetszentmiklós
2023-05-23
2023-06-08

Újabb kiállítást nyitnak meg a Városi Galériában Szigetszentmiklóson. A Kisképzőn, 1972-1976 között végzett „A” osztálynak a képző-és iparművészeinek, Évgyűrűk - Alma Mater című kiállítását nézhetitek meg június 8-ától. A rendezvényen közreműködik Horváth Albert, jazz zongoraművész. A kiállítás megnyitja: Szűcs Tibor a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium) igazgatója. Köszöntőt mond: Szabó Béla festőművész és Kontra-Solti Eszter galériavezető. Az esemény este fél hétkor kezdődik. A kiállító művészek listája, illetve bővebb információk a www.sargahaz.com oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

20 évesek lettünk! Havonta 20 féle terméket kínálunk akciós áron!

Láttad már az aktuális akciókat? Nézd meg őket a webshopunkon!

20 éves a cégünk! Egész évben 20 terméket kínálunk akciós áron, és ezeket havonta cseréljük. Nézz be hozzánk és ünnepelj velünk! Rendelj akár online a webshopunkon!

Részletekért látogass el honlapunkra:

https://bauplaza.hu/

BAUplaza! Az építkezők áruháza!

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink