Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. június. 19. szerda van, Gyárfás napja.


Pályán a kosarasok

2015, december 10 - 17:15

Egy pályán és egy zöld asztalnál megnyert mérkőzésen van túl a BKG DSE női kosárcsapata. Míg a férfiak egy vereséget, és egy győzelmet arattak utobbi bajnoki mérkőzésein.

A MAFC otthonában aratott négy pontos, 69-65-ös győzelmet a női csapat a november végi utolsó fordulójában, ám azóta a lányok arattak egy zöld asztalnál megvívott győzelmet is: október 31-én Pécsen szenvedett 65-59 pontos vereséget a miklósi női csapat, ám a találkozón több visszásság is történt, de mind közül a legsúlyosabb, hogy két játékos is szerepelt a jegyzőkönyvben akik nem rendelkeztek játékosengedéllyel, ráadásul egyikük a pályára is lépett. Ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban hozott döntést a szövetség, melynek az eredménye az lett, hogy a BKG-nak adtak igazat, és 20-0 pontaránnyal a miklósiak kapták meg a győzelmet. Azóta lejátszotta a női csapat a Hepp-kupa negyeddöntős mérkőzését is, itt a hölgyek négy pontos vereséget szenvedtek hazai pályán a Szegedtől. (53-57)
Jelenleg az NBI/B, Nyugati csoportjában a harmadik helyen áll a női csapat öt győzelemmel és két vereséggel. Rónaszéki Szilvia tanítványai gyors egymásután játszának két hazai bajnokit. Az elsőt most vasárnap a Szombathely ellen vívják a lányok, míg a következőt jövő hét csütörtökön az eddig veretlen, listavezető TFSE ellen.

A férfi szakosztály még november végén játszott a TFSE-vel idegenben, és a vége 72-64-es hazai győzelem lett a TFSE javára.
Ezt követően, most hétvégén aratott három pontos győzelmet, egy nagyon izgalmas mérkőzésen Tasnádi Dávid legénysége a BLF Palota ellen, szintén idegenben. (61-58
A fiúk jövőhéten játszanak legközelebb, szintén idegenben, méghozzá térségi rangadót, a Csepel ellen. Jelenleg a DSE a negyedik helyen áll 6-2-es győzelem-vereség mutatóval.

(BT)

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!