Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. június. 19. szerda van, Gyárfás napja.


Pályán a kosarasok

2015, október 16 - 15:15

Fontos mérkőzésekkel folytatják szereplésüket a szigetszentmiklósi BKG DSE kosarasai a hétvégi bajnoki fordulóban.

A múlt héttel ellentétben ezúttal mindkét felnőtt csapat pályára lép a kosarasoknál hétvégén, igaz, csak a lányok játszanak itthon. Kivételesen szombaton, 17 órakor a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban rendezik a női mérkőzést. A lányok a Baját fogadják a harmadik fordulóban, és szükség is van a jó teljesítményre, mivel a hölgyek a legutóbbi fordulóban 72-54-es vereséget szenvedtek a Tatabánya otthonában.
"Nyerhető mérkőzésről van szó. Alacsony szerkezetű az ellenfelünk, ám képesek nagyon jól dobni kintről. Az is nagyon nagymértékben fog hatni a mérkőzés végkimenetelére, hogy mi milyen csapattal tudunk majd pályára lépni, mert az előrejelzések alapján sok hiányzóval számolhatunk ismét. Ennek ellenére mindent meg fogunk tenni, a győzelemért!" - mondta Rónaszéki Szilvia a BKG DSE-Vitafort Zrt. vezetőedzője.

A férfiak pénteken idegenben 19.40-kor Budapesten játszanak a legnagyobb csoport riválisunk ellen, a Közgáz/B csapata ellen.
"Most a legnagyobb csoport riválisunkhoz látogatunk el. Kulcs lesz a védekezésünk minősége. Jól ismerjük a Közgáz/B csapatát, szerintünk jó csapat, tele jó játékossal minden poszton. Ennek ellenére győzni megyünk! Legutóbb is sikerült nyernünk egy izgalmas meccsen náluk, két ponttal nyert a Batyi, két évvel ezelőtt idegenben, tavaly nem azonos csoportban szerepelt a két gárda." - mondta Tasnádi Dávid a férfi csapat, a BKGDSE-Prudent Kft. vezetőedzője.

(BT)

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!