Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. július. 18. szerda van, Frigyes napja.


Aktuális nyereményjátékunk

Helyi Vállalkozók, figyelem!
Indul a HŰSÉG HÓNAPJA!

A Lakihegy Rádió 2017-ben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ez alkalomból partnereink hűségét szeretnénk megköszönni egy játékkal, melyben szabadon részt vehet bármelyik helyi vállalkozás, amelyik üzlettérrel rendelkezik. Önnek annyi a feladata, hogy hangoljon ránk és az üzlettérben mindig a Lakihegy Rádió szóljon 2017. január 1. és 31. között. A játék ideje alatt munkatársaink egy előre le nem egyeztetett időpontban meggyőződhetnek arról, hogy valóban minket hallgatnak-e nyitvatartási időben. Ha igen, a vállalkozás részt vesz a sorsoláson, melyen az első helyezett egy egy hónapos intenzív reklámkampányt nyer (megjelenés reklámblokkokban, PR riport a vezetővel), a második helyezett vállalkozás vezetőjével pedig PR riport készül, amely rádiónk leghallgatottabb műsorsávjában, a Süss Fel Nap!-ban hangzik el reggel 7 és 8 óra között.

Részvételi szándékát a huseg@lakihegyradio.hu e-mail címen jelezheti január 3-ig, melynek fogadása után egy visszaigazoló üzenetet kap.

A sorsolás élő adásban történik majd 2017. február elsején a reggeli műsorban, a kampányt pedig előzetes egyeztetés alapján indítjuk.

Január 31. után is érdemes minket hallgatni, hiszen februárban és márciusban is megismételjük a játékot. Fontos azonban, hogy mindhárom alkalommal e-mailben kell regisztrálniuk azoknak a vállalkozásoknak, akik részt vesznek a játékban.