Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
XII. Szabacsi Nap
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Nyitott porták várják az érdeklődőket a XII. Szabacsi Napon. 

A hagyományőrző szigetszentmiklósi rendezvény keretében idén is várja a családokat a nép játékok udvara, ahol furfangos ügyességi játékokban tehetik magukat próbára a gyerekek. A Történelmi Bajvívó Egyesület középkori gyalogos lovagi bemutatóval készül a lovagi udvarban 10 és 16 óra között. Bemutatkoznak a tájak, ízek és a kertbarátok is. A Miklósi Ízek Utcájában az év szőlőtermését must formájában is megízlelhetik látogatók. A régi Kerekes Mozi helyén nosztalgia filmvetítéssel készülnek a szervezők. A Demián és Szabacsi udvarban hagyományos helyi ízeket kóstolhatnak a vendégek. A Szabacsi Honismereti Egyesület asszonyai idén marhalábszár pörkölttel, káposztástésztával, csülkös bablevessel és vadassal készülnek. A Hordai portán "Szentmiklósi életképek" című fotókiállítás nyílik, ahol a helyi családok fiókjaiból előkerült képeket tekinthetik meg a látogatók - mondta Lázár Gergő, a szervező Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatója. 
A szeptember 15-én, szombaton 9:30 órától kezdődő és estig tartó rendezvény keretében népdalokkal és körjátékkal is várják a kicsiket és nagyokat az Ádám Jenő Emlékházban. A Helytörténeti Gyűjtemény is megnyitja kapuit. Itt a világháborúk emlékeiből nyílik kiállítás "Ez a vonat most van indulóban"  címmel. A részvevők 10 és 18 óra között élő tárlatvezetéssel tekinthetik meg az érdekességeket. Lázár Gergő hozzátette, hogy a programkínálatot idén is színesíti majd az a nosztalgia városnéző járat, amely félóránként indul a  Bíró Lajos Általános Iskola előtti buszmegállóból. A délután a színpadi programoké. A közönség népszerű operett és musical dalokat hallhat majd, de fellép majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Szinetár Dóra és Vastag Tamás is. A színpadi programok 14 órától kezdődnek. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink