Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 01. szerda Fülöp napja van.
Kezdődik az iskola
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Az egész családnak fel kell készülni az iskolakezdésre. 

A gyerekek többnyire már a nyár utolsó hónapjában kezdenek újra megbarátkozni az iskolába járás gondolatával, a szülők számára azonban nem mindig ilyen egyszerű ez a feladat - véli Kálmán Eszter, a szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola védőnője, aki több mint 800 gyermekkel és szüleikkel áll kapcsolatban. Mint mondta: a felnőttekben mindig jelen van a túlzott aggodalmaskodás a tanévkezdés közeledtével. A szakember szerint ez főleg akkor tapasztalható jelenség, amikor iskolaváltás előtt áll a gyermek vagy éppen most kezdi csak elsősként az iskolai éveket. Ezek a tényezők sokszor krízishelyzetet teremthetnek egy családban. 

A gyerekek iskolához szoktatását is érdemes idejekorán elkezdeni. Tanácsos például már az óvodás korú gyermekkel hosszú sétákat tenni a kiválasztott iskola környékén. Ezen kívül a mesék világát mindig segítségül hívhatják a szülők - mondta a védőnő. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink