Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 03. péntek Tímea napja van.
Segítő intézkedések
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A közlekedés helyzetéről egyeztettek. 

Az útfelújítások miatt napi rendszerességgel kialakuló torlódásokra tekintettel egyeztető megbeszélésre hívta a közlekedésben érintett szervek képviselőit Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere és Bóna Zoltán, a térség országgyűlési képviselője. A tanácskozást, melyen a többi között az érintett minisztérium, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezésben érintett cégek képviselői vettek részt, szerdán tartották a Polgármesteri Hivatalban. A Massányi Károly út, a Csepeli út és az M0-ás autóút déli szektorának felújítási munkálatai jelenleg párhuzamosan folynak, amely miatt jelentősen megnövekedett menetidővel kell számolniuk a közlekedőknek. A résztvevő szervek képviselői megvitatták a közlekedési nehézségek csökkentésének lehetőségeit. Ennek keretében a közeljövőben az M0 autóút felújításának kapcsán a le- és felhajtásoknál rendőri forgalomirányításokra kerülhet sor az áthaladás gyorsítása érdekében. Felvetődött az autóút kamionforgalmának csökkentése is. A kritikus helyzetre való tekintettel a rendőrség és a minisztérium egyeztet az M51-es autóút időszakos díjmentesítéssé tételéről. A megbeszélés során egyebek mellett elhangzottak lehetséges útvonalak, melyekkel elkerülhetőek a lezárások miatt zsúfolt útszakaszok. A megjelent szakértők azt tanácsolják az autósoknak, hogy tájékozódjanak az Útinform weboldal segítségével, illetve használjanak ingyenes aktív navigációs applikációt, hogy a legfrissebb információk ismeretében tervezhessék útjukat. Ezen kívül a MÁV-HÉV Zrt. a H6-os HÉV-vonalon sűrített menetrendet biztosít a szeptember végéig tartó kritikus időszakra, a VOLÁNBUSZ Zrt. pedig a jelenlegi helyzetben legkritikusabbnak számító, Halásztelken át közlekedő járatok esetében vizsgálja a menetrend, illetve útvonal módosításának lehetőségét. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink