Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Áthidaló megoldás
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Iskolabusszal segíti az óvodások és iskolások közlekedését a szigetszentmiklósi önkormányzat. 

A Massányi Károly út teljes útzárral járó építése jó ütemben halad, ám az iskolakezdésre várhatóan nem készül el a felújítás. Szabó József polgármester elmondta, hogy a munkálatokat végző cégnek a szerződés szerint október végéig van ideje befejezni az útszakaszt, de a készültség jelenlegi állása szerint már szeptemberben használatba vehetik azt a közlekedők. Mivel több útfejlesztés, így a Csepeli út felújítása is ebben az időszakban zajlik, az önkormányzat kezdeményezésére a MÁV-HÉV Zrt.-vel és a Volánnal megegyeztek korábban arról, hogy a váltott bérleteket kölcsönösen elfogadja a két társaság a saját járatain. Szabó József hangsúlyozta, hogy a további könnyítés érdekében jelenleg is zajlik az egyeztetés azokkal a szülőkkel, akiknek gyermekei a lakihegyi városrészbe járnak óvodába, vagy Lakihegyről járnak a városközpont iskoláiba, hogy az önkormányzat külön iskolabusz indításával segítse az érintetteket. 
A kivitelezés során az úttest rossz állapota miatt a teljes pályaszerkezet elbontása már 95 százalékos készültségi fokig elkészült. Az új pályatest mellé a burkolatról lefolyó csapadékvíz megfelelő elvezetését biztosítandó, új drénvezetékek épültek mintegy 1450 méter szakaszon. A fagyvédő réteg jelenleg 60 százalékos készültségi fokig készült el. A munkák során 372 fm szalagkorlátot és 367 db felhajtást megakadályozó beton elemet is elbontottak. A www.szigetszentmiklos.hu weboldalon is olvasható tájékoztató szerint a héten megkezdődött az útalap készítése, amely várhatóan napi 200-250 m3 beton bedolgozását jelenti. Szabó József hozzátette: az útfelújítás kezdeti időszakában a Fővárosi Vízművek Zrt. munkatársai az úttest alatt húzódó rossz műszaki állapotú szennyíz nyomóvezetéket - amely az úthibák gyakori okozója volt - az üzemelésből kizárta és a tisztított szennyvizet új vezetékkel vezetik el, amely már nem az úttest alatt húzódik. 
Kép forrása: szigetszentmiklos.hu 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink