Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Otthon kaptak ki
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Békéscsaba nagy csatában 26-25-re nyert a Budaörs otthonában a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. A csabaiak az első pontjaikat szerezték idegenben a mostani idényben, és fontos lépést tettek a bennmaradás felé.
A PEAC-Pécs 14 ponttal, 72-58-ra legyőzte a PINKK-Pécs együttesét a női kosárlabda NB I rájátszásának csütörtöki mérkőzésén, a hetedik helyért zajló párharc első mérkőzésén. A második találkozót szombat este rendezik Kozármislenyben. A párharc az egyik csapat második győzelméig tart.
Egyik magyar induló, Gara Tícia, Gara Anita és Hoang Thanh Trang sem jutott tovább a Magas-Tátrában rendezett női sakk Európa-bajnokságról a 2020-as kieséses rendszerű világbajnokságra. A 11 fordulós svájci rendszerű kontinensviadalon Gara Tícia 7 ponttal a 21. helyen végzett, míg Gara Anita (55.) és Hoang (56.) 6-6 pontot gyűjtött. A versenyt az orosz Valentyina Gunyina nyerte veretlenül, 9 ponttal. Az Eb-ről 14-en kvalifikáltak a 2020-as kieséses rendszerű vb-re.
A Kanadai Magyar Hokiklub (KMH) a szlovák Extraligába készülő DVTK Jegesmedvék farmcsapataként indulna a jégkorong Erste Liga következő idényében. Az erről szóló szándéknyilatkozat szerint a 2018/19-es szezonban "KMH-DVTK Jegesmedvék" néven közös csapatot indítanak a sorozatban, a hazai mérkőzéseiket pedig a Tüskecsarnokban játsszák majd.
Az M4 Sport közvetíti élőben az UVSE mai és holnapi mérkőzését a női vízilabda Euroliga oroszországi négyes döntőjéből. A magyar csapat a mai elődöntőben a spanyol Sabadell együttesével találkozik 16.15-től. Ha az UVSE szombaton a harmadik helyért játszik, 11.15-től lesz a meccs, ha viszont döntőbe jut, akkor 12.45-től látható. 
A Kínai Labdarúgó Szövetség tíz mérkőzésre eltiltotta Guzmics Richárdot, a másodosztályú Jenpien Funde magyar válogatott védőjét, mert a vasárnapi mérkőzésen súlyos szabálytalanságot követett el. A meccsen Guzmics előbb könyökkel megütötte ellenfelét, aki a földre került, ekkor a magyar hátvéd rálépett a nyakára. Az eltiltás mellett a sportolóra 70 ezer jüanos (2,8 millió forint) pénzbüntetést is kiszabott a szövetség.
kép: budaorsiinfo.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink