Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Bronzérmes csapat
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Bronzérmet szerzett szombaton a magyar junior női tőrválogatott a vívók korosztályos Európa-bajnokságán, Szocsiban. A Hajas Nóra, Kókai Csilla, Kondricz Kata, Pásztor Flóra összeállítású csapat a negyeddöntőben 45-31-re verte a románokat, az elődöntőben 45-25-re kikapott az olaszoktól, a bronzmérkőzésen pedig 45-23-ra nyert a lengyelek ellen.
A címvédő Szolnok simán, 16-7-re nyert szombaton az Eger elleni rangadón a férfi vízilabda ob I középszakaszának felsőházában.
A PEAC-Pécs fölényes, 34-75 arányú győzelmet aratott a BEAC otthonában a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
Az Újpest hajrában szerzett góllal 2-1-re győzött szombaton a Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó NB I. 22. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A sereghajtó Mezőkövesd hazai pályán 2-1-re nyert a Haladás ellen. A Paks 3-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémiát. A listavezető Ferencváros magabiztos, 5-0-ás győzelmet aratott a vendég Balmazújváros felett. A Vasas pedig kilenc nyeretlen bajnoki meccs után 2-1-re legyőzte címvédő vendégét, a Budapest Honvédot.
Az első félidő után még hátrányban lévő Budaörs négy góllal, 24-28-ra győzött a Kecskemét otthonában a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
Verrasztó Dávid szombaton egy-egy arany- és bronzérmet nyert az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának második állomásán, Sarcelles-ben. Az FTC 29 éves kiválósága 200 méter vegyesen diadalmaskodott 2:01.03 perces idővel. Emelett 200 méter pillangón lett harmadik, ugyanebben a számban honfitársa, Biczó Bence egyetlen századdal hamarabb másodikként csapott célba.
kép: jochapress.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink