Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 06. hétfő Ivett napja van.
Alakul a nyolcas
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Békéscsaba és a Balmazújváros is megtartotta az első mérkőzésen szerzett előnyét, így bejutott a legjobb nyolc közé szerdán a labdarúgó Magyar Kupában. A Békéscsaba a megyei I-es Nagykanizsát verte 1-0-ra, a Balmazújváros pedig a másodosztályú Győrt búcsúztatta, miután gól nélküli döntetlent játszottak. A Puskás Akadémia is ott lesz a legjobb nyolc között, miután szerdán hosszabbítás után 2-0-ra verte a ZTE-t. A további eredmények: Vác-Diósgyőr 0-1, a borsodiak jutottak tovább 3-0-s összesítéssel, és Dorog-Debrecen 2-3, a hajdóságiak a továbbjutók 4-4-es összesítéssel.
A címvédő Szolnok 13-10-re legyőzte a vendég montenegrói Jadran Carine csapatát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek kilencedik fordulójában, szerdán.
Megvédheti címét a Ferencváros a férfi vízilabda Eurokupában, miután az elődöntőben kettős győzelemmel, 8-13-ra győzte le szerdán a Miskolc csapatát. A döntő első mérkőzését március 31-én rendezik. A Ferencváros olasz ellenfélre készülhet.
A Sopron Basket hazai pályán 60-55-re kikapott a török Fenerbahcétól a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén, szerdán. A párharc második felvonása Isztambulban lesz jövő szerdán, az esetleges harmadik mérkőzésnek pedig ismét Sopron ad otthont két hét múlva.
Az Újpest a Corona Brasov elleni negyeddöntős Erste Liga-párharc negyedik mérkőzésének újra játszását kérte a hazai szövetségtől. A lila-fehérek a hétfői, 5-3-as hazai sikerrel zárult brassói találkozó kapcsán éltek beadvánnyal egy vitatott gól miatt. Az esetet ma tárgyalja a szakági szövetség illetékes bizottsága. A párharc állása 2-2, a következő találkozót ma 18 órától játsszák Újpesten.
A Fehérvár AV19 hazai pályán szétlövéssel, 5-4-re legyőzte a Dornbirnt az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszában, az alsóház szerdai mérkőzésén. A hatcsapatos alsóházból az első két helyezett csatlakozik majd a negyeddöntő mezőnyéhez az egykörös középszakasz után. A Dornbirn két fordulóval a zárás előtt már biztosan az alsóház élén zár. A másik továbbjutó pozícióért még harcban van a Fehérvár, amely jelenleg a második helyen áll.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink