Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 28. vasárnap Valéria napja van.
Katinka hatodszor?
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András közül kerül ki a 2017-es Év Sportolója. A Nemzeti Színházban holnap rendezett M4 Sport-Az Év sportolója gálán így biztosan új győztest avatnak, korábban ugyanis még egyikük sem nyert a szavazáson. A nőknél Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita közül kerül ki az első. Hosszú Katinka hatodszor bizonyulna a legjobbnak, ezzel megközelítve a csúcstartó, hétszeres győztes Egerszegi Krisztinát. A Magyar Sportújságírók Szövetsége által 60. alkalommal kiírt szavazáson 436 sportújságíró vett részt, a 11 kategóriában az ő voksaik alapján alakult ki a sorrend. 
Piros Zsombor öt mérkőzéslabdát hárítva bejutott a selejtező második fordulójába az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az élete első felnőtt Grand Slam-versenyén részt vevő játékos tavaly megnyerte a melbourne-i viadalt a junioroknál, így erre az évre szabadkártyát kapott a selejtezőre. A 18 éves teniszező jelenleg az 556. a világranglistán.
Szalay Balázs és Bunkoczi László nem indult el a 40. Dakar-rali ötödik szakaszán, vagyis feladták a viadalt. Szalayék az önindító meghibásodása miatt nem teljesítették a keddi negyedik szakaszt, hanem a dűnék között sötétben való bolyongás helyett kijöttek a pályáról, és a tábor felé vették az irányt. Az idei Dakaron így egyetlen magyar, a motorosok között az összetettben 87. helyen álló Dési János van versenyben.
képek: nlcafe.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink