Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 03. péntek Tímea napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Alakul a magyar csapat
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Egy hónap múlva, február 9-én lobban fel a láng a dél-koreai Phjongcshangban a XXIII. téli olimpián, amelyen eddig 12 magyar korcsolyázó szereplése biztos, és további hat síző részvétele valószínűsíthető. A legnépesebb különítményt a rövidpályás gyorskorcsolyázók adják, mivel mindkét váltó részvételi jogot szerzett, így a maximális tíz fővel utazhat a csapat a játékokra. A távonkénti elosztás alapján a férfiaknál hárman állhatnak rajthoz 500 és 1500 méteren, míg 1000 méteren és mindhárom női számban két-két magyar induló lesz. A sísportokban január 22-én hirdetik ki az olimpiai rangsorokat, akkor válnak biztossá a kvóták. 
A Roland Garros tavalyi bajnokával, az indiai Rohan Bopannával indul vegyes párosban Babos Tímea az év első tenisz Grand Slam-tornáján, a jövő hétfőn kezdődő Australian Openen. A tapasztalt indiai játékos 2010-ben döntőt játszott férfi párosban a US Openen, tavaly a kanadai Gabriela Dabrowski társaként maradt veretlen a párizsi Grand Slam -tornán.  Babos Tímea idén három számban indul Melbourne-ben: egyesben, női párosban - a francia Kristina Mladenoviccsal - és vegyes párosban.
Bukott a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, de az autósok mezőnyében még versenyben van a 40. Dakar-rali harmadik szakasza után. A magyar páros Facebook-oldalának beszámolója szerint az autójukban először az önindító ment tönkre, majd hét kilométerrel a cél előtt leestek egy dűne tetejéről. A viadal honlapja szerint Szalayék egyelőre összetett időeredmény nélkül állnak.
kép: m4sport.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink