Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 06. hétfő Ivett napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Sokat kerestek a kapitányok
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Több mint 1 milliárd forintot kerestek 2010 óta a magyar szövetségi kapitányok. A labdarúgó-válogatott irányítóinak fizetését a Sport Plusz gyűjtötte össze, cikkük szerint a csapattal Európa-bajnokságon járt Bernd Strock kapta messze a legnagyobb pénzt. Ő havonta kapott 30 millió forintot, így a két éves edzősködése alatt 780 millió forint ütötte a markát. A magyar válogatott történetének egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb kapitánya, Dárdai Pál havonta 5 milliót, vagyis összesen 30 milliót vihetett haza. A válogatott jelenlegi, belga kapitánya, Georges Leekens eddigi két hónapja alatt tehetett zsebre ugyanennyit.
Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott csatára szívesen maradna a Chicago Fire csapatánál azután is, hogy két év múlva lejár a jelenlegi szerződése. Az észak-amerikai profiliga alapszakaszának legutóbbi gólkirálya ugyanakkor az M1 aktuális csatornának arról is beszélt, ha lehetőség adódna, szívesen játszana a spanyol élvonalban is. A vajdasági születésű játékos január 20-án utazik vissza az Egyesült Államokba, az új bajnoki idény pedig márciusban kezdődik.
A 43 nap múlva kezdődő pjongcsangi téli olimpia szervezőbizottságának vezetője továbbra is bízik abban, hogy Észak-Korea csapata is részt vesz az ötkarikás játékokon. Li Hi Pom a koreai rakétaválságra utalva hangsúlyozta: a politikát és a sportot nem szabad összemosni, ezért indokolt lenne, ha Észak-Korea meggondolná magát. A téli olimpiát február 9-e és 25-e között rendezik Pjongcsangban.
kép: blikk.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink