Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 26. szerda János napja van.
Fekete rekord
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Soha annyit nem költöttek még Black Friday alkalmából az amerikaiak, mint most. 

Az Egyesült Államok legnagyobb kereskedelmi honlapjai forgalmának figyelője bejelentette, hogy pénteken 5 milliárd dollárt költöttek az emberek az USA-ban. Ez 16,9 százalékkal több, mint amennyit tavaly hagytak a pénztáraknál. Az Amazon pedig arról számolt be, hogy csak az első öt órában 200 ezer játékot adtak el. A bevásárlóközpontok számára jó hír, hogy idén a forgalmuk mindössze 1 százalékkal csökkent a tavalyi fekete péntekhez képest. Az amerikai kereskedők általában a fekete péntektől karácsonyig terjedő időszakban termelik ki bevételük egyötödét. A fekete péntek arra utal, hogy a boltok mérlege ilyenkor fordulhat át a veszteséges vörösből a nyereséges fekete tartományba. 
 
 
Kép forrása:Watson

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A bejövős fesztivál. Mitől bejövős? Attól, hogy ide csak bulizni jössz be. Gyere ki a zöldbe, ahol a parton a kedvenc zenekaraid és DJ-id szórakoztatnak hajnalig. Ne punnyadj, szedd össze magad, és vár az év bulija!

Honlap: https://dunapartfeszt.hu/

A Gastland M0 Étterem, Hotel, és Konferenciaközpont Budapest közelében az M0-ás autóút 19. kilométernél a Csepel, Szigetszentmiklós lehajtónál található. A hotel 40 légkondicionált, tv-vel, telefonnal, minibárral felszerelt szobával rendelkezik.

A szállodához tartozó Frézia a’la carte étteremben és az önkiszolgáló „All you can eat” étteremben magyaros és nemzetközi ételekből választhatnak.

A szálláson és a vendéglátáson kívül különböző méretű rendezvénytermekkel rendelkezünk, ahol 10-200 főig biztosítunk helyet céges rendezvényeknek, konferenciáknak, családi eseményeknek, esküvőknek.

https://www.gastlandhotelek.hu/hu/m0/

https://www.gastlandbisztrok.hu/hu/m0/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Térjen be a PR-TELECOM Szigethalmi irodájába!

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

"Közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz!"

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink