Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 07. kedd Gizella napja van.
Éremeső Tokióban
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei.

Hosszú Katinka 100 méter vegyesen nyert, 200 méter háton harmadik lett a rövid pályás úszó világkupa-sorozat tokiói állomásának második napján. Szerdán rajta kívül még három magyar szerzett érmet. 400 m vegyesen Bernek Péter 4:03.38 perccel a második, Verrasztó Dávid 4:03.72-vel a harmadik lett, míg a szám olimpiai bronzérmese, a japán Szeto Daija 3:57.66-tal, új vk-rekorddal diadalmaskodott. Kapás Boglárka 400 m gyorson volt érdekelt, s 4:00.09 perces eredménnyel a második helyen ért célba. A vk-sorozat a hétvégén Szingapúrban zárul.
Ludvig Zsoltot, a Magyar Röplabdaszövetség főtitkárát választották meg a Közép-európai Röplabdaszövetség (MEVZA) alelnökének. Az elnöki poszton marad az osztrák Karl Hanzl, és két alelnök is változatlan, a horvát Zdeslav Barac és a szlovák Lubor Halanda. Előbbi a strandröplabdával, utóbbi pedig a pénzügyekkel foglalkozik. Ludvig Zsolt a teremröplabda felelőse lesz.
Kisorsolták a férfi Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását a Magyar Kézilabda-szövetségben. A mérkőzéseket december 13-án játsszák, a továbbjutás egy találkozón dől el, az elöl álló csapat otthonában.  A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged a négyes döntőben csatlakozik a küzdelmekhez. Az Oroszháza a Csurgóval, a Cegléd a Balatonfüreddel, az Eger a Tatabányával, a Balmazújváros pedig a Komlóval találkozik a kupasorozat negyedik fordulójában.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink