Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Katinka megint nyert
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett az úszó rövidpályás világkupa pekingi állomásának első napján. A háromszoros olimpiai bajnok először 100 méter háton, majd 100 méter vegyesen győzött. Kapás Boglárka 400 méter gyorson harmadikként ért célba, míg 200 méter pillangón hatodikként zárt. A férfiak között 400 méter vegyesen két magyar is dobogóra állhatott, Verrasztó Dávid második, Gyurta Gergely pedig harmadik lett. A szombati második nap után a vk jövő héten Tokióban folytatódik, a hétvégén pedig Szingapúrban zárul.
Sok munka vár ránk - így kommentálta a Luxemburgtól elszenvedett 2-1-es vereséget a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Georges Leekens, aki még csak megfigyelőként volt ott a meccsen, az M4 Sportnak azt mondta: bántóan sok volt a labdavesztésünk, és tanulságosnak nevezte, hogy a luxemburgiak egy felkészülési mérkőzésen is jobban odatették magukat fizikailag, mint a mieink. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a csatornának úgy fogalmazott: a nemzeti együttes ismét mélyponton van.
December 7-én este, élő televíziós műsorban adják át az idei év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. A Nemzeti Sport azt írta: a műsort a korábbi 17-szeres francia válogatott támadó, a klubkarrierje javát a Paris Saint-Germain és a Tottenham kötelékében eltöltő David Ginola vezeti.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink