Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 08. szerda Mihály napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Lett egy aranyunk
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.
 

Dombvári Bence doppingügye miatt Magyarország bukott egy Eb-ezüstérmet, de egy másik eltiltás miatt a magyarok több számban is előreléptek a portugáliai kajak-kenu-világkupán. Az ukrán Igor Trunov májusban bukott még le tesztoszteronnal, amiért négyéves eltiltást kapott a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetségtől. Az ukránt és egységeit megfosztották a portugáliai Montemor-o-Velhóban és a Szegeden rendezett világkupákon szerzett érmeitől. Trunov Portugáliában az ukrán négyessel és párosban is aranyérmet nyert. A négyesben így most a portugáloké lett az arany, Magyarország a második, Spanyolország a harmadik helyre lépett fel. Párosban Trunov eltiltása miatt a magyaroké, Bárdfalvi Márké és Kammerer Zoltáné lett az arany, a spanyolok ezüsthöz, a szlovákok bronzhoz jutottak. Trunov K1 200 méteren ezüstöt bukott Portugáliában, Szegeden pedig párosban vesztette el bronzérmét.
A magyarok közül csak a Liu fivérek, Liu Shaolin Sándor és Liu Shao-ang vették sikerrel mind az 500, mind az 1500 méter selejtezőjét a rövid pályás gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának Sanghajban zajló harmadik állomásán. Pénteken az 1000 méter és a váltók selejtezőjével folytatódik a verseny. A négy állomásból álló vk végén 500 és 1000 méteren 32-en, míg 1500-on 36-an jutnak olimpiai kvótához a jövő februári, pjongcsangi játékokra, de egy nemzetből legfeljebb három versenyző kvalifikálhatja magát számonként, továbbá nemenként a legjobb nyolc staféta szerez indulási jogot. Jövő héten Szöulban zárul a vk-sorozat.
Távozik posztjáról Dick Advocaat, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 70 éves szakember elmondta, hogy a keddi, Románia elleni felkészülési mérkőzés után már nem ő irányítja a nemzeti csapatot.
kép: blikk.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink