Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 06. hétfő Ivett napja van.
Munkálatok miatt változik a forgalmi rend
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Megújul a szigetszentmiklósi szennyvízhálózat

.A város szennyvízelvezetésének korszerűsítése, a csatornaszolgáltatás biztonságának fokozása érdekében a Fővárosi Vízművek Szigetszentmiklós Város Önkormányzatával közös beruházásban felújítja a város ellátásában meghatározó szerepet betöltő tisztított szennyvíz nyomócsövet.A munkálatok szeptember 25-én kezdődnek és a tervek szerint december 19-ig tartanak. Több útszakaszon is változik majd a forgalmi rend a Massányi Károly út - II. Rákóczi Ferenc utca - Komp utca vonalában fekvő 500 mm átmérőjű szennyvíz-nyomócső rekonstrukciója során. A  munkálatok során új, nagyobb átmérőjű, korszerűbb anyagú szerelvénnyel váltják ki a jelenlegi, egy kilométer hosszan húzódó vezetéket. A felújítási munkálatok az érintett útszakaszokon forgalomkorlátozást okoznak, melynek során jelzőlámpás forgalomirányítás mellett lezárják a Massányi Károly út egyik forgalmi sávját. A II. Rákóczi Ferenc úton pedig csak útszűkület mellett tudják biztosítani a kétirányú forgalmat. Mivel a Komp utcában, illetve az onnan nyíló Komp közben és Horgony utcában lévő ingatlanok más irányból nem közelíthetőek meg, közúti terhelésre méretezett áthidaló elemek segítségével biztosítják kizárólag célforgalomra a közlekedést, egyidejű szélességkorlátozás bevezetésével.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink