Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia napja van.
A fiúk tovább hajtanak
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.
 

Továbbra is Fucsovics Márton és Balázs Attila küzd majd Magyarországért a tenisz Davis Kupában. Erről a válogatott kapitánya beszélt az M4 Sportreggeli című műsorában. Köves Gábor a világcsoport Belgium elleni nyolcaddöntőjére utalva azt mondta: kaphattak volna erősebb és könnyebb ellenfelet is, az viszont nehezíti a helyzetüket, hogy a belgák kérésére nagy valószínűség szerint idegenben kell játszaniuk. A magyar Davis Kupa csapat 3-1-re verte az oroszokat a hétvégén, ezzel 1996 után visszakerült a világcsoportba, a legjobb 16 együttes közé. Ott, a belgák elleni nyolcaddöntőt február elején rendezik.
A Magyar Olimpiai Bizottság Baji Balázst jelölte az Európai Olimpia Bizottság Sportolói Bizottságába. Az európai szervezet október 20-án, Monte-Carlóban tart ülést, akkor döntenek arról, hogy a magyar sportembert beválasztják-e a testületbe. Az Európai Olimpia Bizottság Sportolói Bizottságának 2013 óta van már magyar tagja, az úszó Gyurta Dániel személyében. Baji Balázs gátfutó, az idei londoni világbajnokságon a 110 méteres gátfutás döntőjében bronzérmet nyert. Ezzel az eredménnyel ő lett az első magyar versenyző a szabadtéri atlétikai világbajnokságokon, aki futószámban érmet szerzett.
Horvátországi otthonában verték meg a Dinamo Zagreb edzőjét. Mario Cvitanovicot két maszkos betolakodó támadta meg, és a verekedés során a 42 éves, korábbi hétszeres horvát válogatott védőnek eltört az egyik karja. A horvát belügyminiszter az eset után úgy nyilatkozott, a rendőrség intenzíven dolgozik a tettesek kézre kerítésén.
kép: index.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink