Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Felkészülés indul
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Jelentős fegyverkezésbe kezdhet Dél-Korea. 

Az amerikai elnök ugyanis elvi beleegyezését adta ahhoz, hogy Szöul több milliárd dollár értékben vásároljon amerikai hadifelszereléseket. A Fehér Ház azután közölte ezt, hogy Donald Trump a dél-koreai elnökkel egyeztett az Észak-Koreára gyakorolt nyomás fenntartásáról. Megállapodtak abban, hogy áttekintik a két ország rakétavédelmi egyezményét, amelyet Szöul védelmi képességeinek növelése miatt várhatóan módosítanak is. A szerződést legutóbb 2012-ben vizsgálták felül. Akkor 800 kilométeresre korlátozták a Dél-Korea által kifejleszthető ballisztikus rakéták hatótávolságát, valamint 500 kilogrammban határozták meg a hordozható töltetek nagyságát.
A legrosszabbra is felkészültek Japánban. A szigetország rakétaelhárító berendezések beszerzésével készül egy esetleges észak-koreai támadásra, miután a kommunista ország kedden lőtt át egy ballisztikus rakétát Hokkaidó szigete fölött. Japánban pénteken megszólaltak a légvédelmi szirénák, de ez csak gyakorlat volt, hogy egy esetleges katonai támadásra felkészítették a lakosságot. Bár a japán kormányfő szerint ez egy megszokott gyakorlat volt, a háttérben készülnek egy esetleges észak-koreai rakétatámadásra, mert a jövő évi költségvetésben szerepel új légvédelmi egységek beszerzése is.
kép: origo.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink