Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Médiaválogatott- Is... Lakihegy Rádió
Női sikerek
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A női 100 méteres pillangóúszással kezdődött ma a vizes világbajnokság klasszikus úszóprogramja. Itt Szilágyi Liliána a 10. legjobb időt úszta, ezel bejutott a délután háromnegyed hatkor kezdődő elődöntőbe.
Az úszószámok a férfiak 400 méteres gyorsúszásával folytatódtak. Az egyetlen magyar induló, Kalmár Ákos hatodikként csapott a célba a negyedik előfutamban, így nem jutott be a döntőbe.
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is bejutott a vizes világbajnokság női 200 méteres vegyesúszás kora esti elődöntőjébe. Hosszú katinka nyerte az előfutamot két amerikai úszót maga mögé utasítva. Jakabos Zsuzsanna pedig a 11. legjobb idővel kvalifikálta magát a 18 óra 10 perckor kezdődő elődöntőbe.
Eddig nagy siker a magyarországi vizes világbajnokság - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter. Seszták Miklós, aki egyben a szervezőbizottság elnöke is a közszolgálati rádiónak beszélt arról, hogy egy sporteseményt úgy érdemes beilleszteni egy ország fejlesztési stratégiájába, hogy elmondhassák, az megéri. A Duna Aréna és a Dagály-beruházás pedig megérte, mert a vb-rendezés megpályázásakor Magyarországnak nem volt ilyen létesítménye. Arról is beszélt, hogy a fejlesztésekre költött 84 milliárd forint eredményei itt maradnak, azt a magyarok és turisták is használhatják, de 2024-es budapesti rövidpályás úszó vb eseményeit is kiszolgálják.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink