Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk- ismétlés Lakihegy Rádió
Épülhet az Akadémia
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Letették a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia alapkövét. Rátgéber László kosárlabda-mesteredző az eseményen úgy fogalmazott, ezzel a fejlesztéssel végre egy igazi kiválósági központtá válhatnak. A Rátgéber Kosárlabda Akadémia szakmai bázisán nyugvó pécsi sportkomplexum több mint 2,5 milliárd forintos beruházással valósul meg, három 30 x16 méteres pályával, 400 fős lelátóval rendelkezik majd, amely további 1500 ember befogadására bővíthető. 
Jubileumi programsorozattal készülnek a tizedik Nemzeti Vágtára - írta az MTI.     A Vágtát, 17 elővágtát követően szeptember 16-án és 17-én rendezik meg a fővárosi Hősök terén kialakított különleges versenypályán.  A versenyt beharangozó mai budapesti sajtótájékoztatón Lázár Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség és a versenysorozat elnöke elmondta: a jubileumi születésnapi eseményen - a többi között - kiemelt szerepet kap a huszárság ünneplő műfaja, a verbunkos, így idén a vágta Lavotta János és Bihari János, a műfaj két kiemelkedő képviselője előtt is tiszteleg.
Elárverezik Michael Schumacher 1991-es versenyautóját. A korábbi hétszeres Forma-1-es világbajnok a B191-es kódjelű Benettont a '91-es idény utolsó két futamán vezette, előtte pedig Nelson Piquet is használta. A versenyautóért a licit 236 millió forintról indul, írta a TN.com portál, de egyes szakemberek szerint ez a kikiáltási ár nevetségesen alacsony és a liciteket 280 milliótól lehet komolyan venni.
 
Kép forrása: Magyar építők

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink