Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 26. szerda János napja van.
Együttműködés
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Továbbra is támogatja a rendőrséget Dunaharaszti Önkormányzata.

A legutóbbi testületi ülésen ugyanis elfogadták Németh István rendőrkapitány éves beszámolóját. Fényes István, a Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi Bizottság elnöke a Lakihegy Rádiónak elmondta: 22 fős a rendőrállomány a városban, ebből ketten járőröznek rendszeresen. Ezt többen keveselték, így a rendőrkapitány ígéretet tett a létszám növelésére. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

2021 júniusában egy új rendezvényhelyszínnel gazdagodott Szigethalom városa. A PLACC Szigethalom, a sokak által már ismert Vadaspark és Ifjúsági Élmény Tábor szomszédságában található.

A közel 1300 m2 –es kreatívan kialakított helyszín kiválóan alkalmas minden korosztály számára a szabadidő aktív eltöltésére.

Vannak, akiket a koncertek, a színházi előadások, a diszkók, esetleg a sportesemények vonzanak ide, mely programokra tavasztól őszig áll rendelkezésre a terület.

Programinformáció: https://placcszigethalom.hu/

A helyszínen található kresz park, gördeszka pálya és pump track pálya, melyet szívesen látogatnak családok, tizenévesek és baráti társaságok is.

A felnőttek szívesen használják a jó ízléssel kreált raklapkiülőket, ahol egy baráti csevej közben elfogyaszthatják a PLACC BÜFÉ változatos kínálatát.

A PLACCON tehát megtalálható minden, ami a kikapcsolódáshoz kell!

Kutyabarát helyszín.

PLACC... Ahol lazulhatsz!

https://placcszigethalom.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/placcszigethalom

A Gastland M0 Étterem, Hotel, és Konferenciaközpont Budapest közelében az M0-ás autóút 19. kilométernél a Csepel, Szigetszentmiklós lehajtónál található. A hotel 40 légkondicionált, tv-vel, telefonnal, minibárral felszerelt szobával rendelkezik.

A szállodához tartozó Frézia a’la carte étteremben és az önkiszolgáló „All you can eat” étteremben magyaros és nemzetközi ételekből választhatnak.

A szálláson és a vendéglátáson kívül különböző méretű rendezvénytermekkel rendelkezünk, ahol 10-200 főig biztosítunk helyet céges rendezvényeknek, konferenciáknak, családi eseményeknek, esküvőknek.

https://www.gastlandhotelek.hu/hu/m0/

https://www.gastlandbisztrok.hu/hu/m0/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink