Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 06. hétfő Ivett napja van.
Párizsnak most kell
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

81 kiemelt eseményt támogat az államtitkárság. A sportért felelős államtitkárság közleménye szerint állami támogatással idén 81 kiemelt eseményre kerülhet sor Magyarországon. Szabó Tünde államtitkár erről a mai, budapesti nemzetközi sportmenedzsment-konferencián beszélt előadásában, amelyben részletesen szólt az idehaza megvalósuló kiemelt sporteseményekben való állami szerepvállalásra. Leszögezte, hogy a kormány a sportra nemzetstratégiai ágazatként tekint, "ezáltal a sportversenyek rendezésének támogatása kiemelt fontosságú cél, hiszen a sportirányítás hazai rendszerének átalakításával kitűzött hármas célrendszernek ez az egyik fontos eleme. 
Vereséggel kezdtük az elitkört- számolt be a Csakfoci.hu. A magyar  U17-es válogatottunk Izrael ellen megkezdte szereplését az elitkörben, melynek tétje a horvátországi Eb-részvétel.  A Telkiben megrendezett mérkőzés elején a vendégek voltak jobbak, és ez így is maradt. 1-0 lett a végeredmény az Izrael javára. 
Párizsnak nem opció a 2028-as rendezés - írta az MTI. A 2028-as olimpia megrendezése nem opció a négy évvel korábbi játékokra kandidáló Párizs számára - jelentette be a francia főváros pályázatának vezetője ma. Mint fogalmazott: Most vagy soha. Nem fogunk visszatérni 2028-ban. Hozzátette, nem ellenzik azt az elgondolást, amely szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptemberi kongresszusán ne csupán a 2024-es, hanem a 2028-as játékok odaítéléséről is döntsön, ám a későbbi időpont nem megfelelő számukra.  
 
Kép forrása: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink