Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Megint Hamilton volt a leggyorsabb
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Borkai Zsolt nem kívánja indokolni az elmúlt napokban történt személycseréket. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke ma a szervezet honlapján adott ki erről közleményt. Mint fogalmazott: Felelős vezetőként a legfontosabb feladatunknak a kollégáink jövőjének rendezését tekintem, minden más csak másodlagos kérdés.  Kedden jelentették be, hogy a főtitkári poszton Szabó Bencét Bartha Csaba váltja, szerdán pedig közölték, hogy Siklós Erik marketing és kommunikációs igazgató is távozik.
Kettős győzelemmel jutott a férfi kézilabda EHF Kupa 16-os csoportkörébe a Grundfos Tatabánya az izraeli csapattal szemben. A mai idegenbeli visszavágón 28-26 nyert a magyar gárda. 
A Mercedes volt a legjobb megint. A világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton autózta a legjobb időt az idényzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj mai, második szabadedzésén is. A második leggyorsabb kört csapattársa, a vb-pontversenyben éllovas német Nico Rosberg futotta, míg a harmadik a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője, Sebastian Vettel lett.
 
Kép forrása: FOX SPORTS

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink