Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 06. hétfő Ivett napja van.
Jól szerepel Hanga
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Örülnek a sátornak a műugrók. Az Európa-bajnoki bronzérmes Kormos Villő és az ifjúsági Eb-második Gondos Flóra az M4 Sport reggeli műsorában beszélt az új létesítményről. A két legjobb magyar műugró szerint az október közepén átadott margitszigeti műugrósátor nagy lökést ad a sportágnak, egyben megkönnyíti felkészülésüket a jövő évi, magyarországi vizes világbajnokságra.
Számtalan probléma nehezíti a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK felkészülését a Haladás elleni szombati, Debrecenben megrendezendő mérkőzésre. Horváth Ferenc vezetőedző a boon.hu-nak arról nyilatkozott, hogy az elmúlt két hét alatta alig tudtak edzeni, ugyanis nagyon sok sérült és beteg játékosunk volt. Kifejtette: egy izomsérültük van, a többiek rúgás, sérv, csonttörés vagy egyéb gondok miatt hiányoztak. 
Jól szerepel a légiós. Három napon belül két Euroliga-mérkőzést játszott Hanga Ádám és csapata, a spanyol Baskonia Vitoria Gasteiz. Kedden vereséget szenvedett Milánóban, csütörtökön hazai pályán legyőzte a német Bamberget. Az MTI összefoglalója szerint magyar válogatott legjobbja kedden Olaszországban nyolc pontot és három lepattanót szerzett, s három labdaszerzést is produkált, két nappal később pedig remek játékkal 16 pontig és nyolc lepattanóig jutott a Bamberg ellen, melyet 81-74-re győztek le.
 
Kép forrása: BB1.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink