Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 25. szombat Orbán napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Kétszer annyit futottak
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Csaknem tízezren vettek részt az Országfutáson. A szervezők ma közölték, hogy 9840-en vállalkoztak arra, hogy futva, gyalogolva vagy túrázva csatlakoznak a sporteseményhez október 22-én. Az országfutáson ingyenes regisztrálással bárki bárhol teljesíthetett legalább öt kilométert, így nem kellett elutaznia a versenyre, és nevezési díjat fizetnie. Idén negyedik alkalommal szervezték meg és az elsőhöz képest kétszer olyan hosszú távot, összesen 95 621 kilométert sikerült összehozni a nevezőknek.  Xavi Sabaté, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya ma kihirdette a keretet, mellyel jövő szerdán Lettország és négy nappal később Hollandia ellen küzdünk az Európa bajnoki-selejtezőkön. Hatan a Telekom Veszprém játékosai, hatan a MOL-Pick Szegedtől kerültek be, de a többi között ott lesz a Svájcban játszó Császár Gábor, a Norvégiában igazolt Iváncsik Tamás és a franciákat erősítő Nagy Kornél is a magyar válogatottban. Lemondott a doppingbotrányos politikus. Jurij Nagornih orosz sportminiszter-helyettest már júniusban felfüggesztette Putyin, mert belekeveredett az ország sportolóit érintő doppingügyekbe. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség független bizottsága azt állapította meg, hogy Oroszországban 2011 és 2015 között 30 sportágban 643 esetben olyan rendszert alkalmaztak, amivel a pozitív doppingteszt-eredményeket leplezték. A jelentésben az akkori sportminiszter-helyettest kulcsszereplőnek nevezték. Állítólag rendszeresen jelentést kapott és ő dönthetett arról, melyik doppingolónak kendőzzék el az ügyét. A botrány miatt az orosz súlyemelők és atléták - egy kivételével - nem is vehettek részt a riói olimpián.Kép forrása: SzombathelyPont

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink