Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 21. kedd Konstantin napja van.
Mobilmedence a Városligetben
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Városligetben, mobilmedencében rendezik a szinkronúszók versenyeit a jövő évi budapesti vizes világbajnokságon. "Két medence is lesz a Városligetben, a nagyobb 50x25 méteres és 3 méter mélységű, amelybe 3750 köbméternyi víz kerül majd" ebben a versenyeket rendezik meg, a kisebb medence pedig a bemelegítésre és az edzésekre áll majd a sportolók rendelkezésére - közölték a szervezők.Róma polgármestere felelőtlenségnek nevezte, hogy Róma pályázzon a 2024-es nyári olimpiai játékok megrendezésére. Virginia Raggi szerdán bejelentette - nem támogatja a város kandidálását és a korábbi bejelentésekkel ellentétben nem találkozott Giovanni Malagóval, az Olasz Olimpiai Bizottság elnökével a meghirdetett sajtótájékoztatója előtt.Rekordösszegű bevétellel, egyúttal az egy évvel korábbinál magasabb nyereséggel zárta a 2015-2016-os szezont az olasz bajnoki címvédő Juventus labdarúgócsapata. A torinói klub szerdai közlése szerint 4.1 millió eurós, azaz 1.26 milliárd forint nyereséget könyvelt el, ami 1.8 millióval több a 2014-2015-ös idényben produkált eredménynél. A Juventus 2015-2016-os költségvetése olasz sajtóértesülések szerint 387.9 millió euró volt, ekkora összeggel pedig korábban még egyetlen olasz élvonalbeli klub sem gazdálkodhatott.
 
Kép forrása: hir.ma

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink